Cristina Rus (37 de ani), solista care în urmă cu 18 ani făcea furori în trupa Blondy, alături de Andreea Bănică, s-a retras din lumina reflectoarelor, dar n-a renunţat la cochetărie. Soţul ei, Dragoş Bîlteanu, a cărui avere a fost estimată în 2014, la 90 de milioane de euro, o răsfaţă ca pe o prinţesă.


Obrazul subţire cu cheltuială se ţine. Cântăreaţa Cristina Rus (37 ani) duce o viaţă de huzur de când s-a căsătorit cu miliardarul Dragoş Bîlteanu (40 ani) în anul 2009. S-a axat mai mult pe viaţa personală şi a lăsat pe loc secund cariera artistică, pentru a se dedica creşterii celor doi copii, Dragoş ( 9 ani) şi Cristina Maria (5 ani). 

12-rus.jpg

Cristina şi Dragoş s-au căsătorit în 2009

Cântăreaţa este adorată de soţul ei, care o ţine în puf, iar acest lucru se observă cu uşurinţă. Ea a fost surprinsă, zilele trecute, de fotoreporterii Click! la volanul noii sale achiziţii, un superb Mercedes în valoare de 80.000 €. În jurul prânzului, ea a luat masa împreună cu o prietenă la un restaurant din zona de nord a Capitalei.

În ciuda faptului că afară încă nu este foarte cald, şi-a pus pantofi decupaţi la spate, în valoare de 700 €, marca Valentino, la care a asortat o geantă, marca Chanel, în valoare de 3.000 €. Cântăreaţa a trecut cu bine peste necazul de acum patru ani şi jumătate, când soţul ei, care era directorul general al SIF Banat-Crişana, a fost acuzat de evaziune fiscală de 13 milioane €. Afaceristul a mai fost acuzat că a manipulat piaţa de capital şi că a delapidat societăţi de investiţii financiare. În acea perioadă, averea lui Dragoş Bîlteanu a fost evaluată la 90 de milioane de euro. În decembrie 2014, Dragoş a fost trimis după gratii pentru şase luni, iar în aprilie 2015 a reuşit să obţină eliberarea, dar a trecut în arest la domiciliu. 

Cristina Rus preferă, după scandalul legat de soţul ei, să nu dea interviuri, aşa cum făcea la începutul căsniciei lor, când erau pe toate copertele revistelor. Conform apropiaţilor, Cristina şi Dragoş se înţeleg foarte bine şi se consultă în toate deciziile, semn că solista a avut noroc în căsnicie de un soţ bogat, dar şi înţelegător. Ei au fost surprinşi adesea de fotoreporterii Click!  în ipostaze romantice, semn că dragostea lor nu s-a estompat odată cu trecerea anilor. Nu este exclus să mai revină în muzică, marea ei dragoste, după ce copiii lor vor mai creşte, aşa cum a procedat şi Sanda Ladoşi, care luase o pauză de opt ani pentru a sta acasă, cu cei doi copii ai ei. 

A devenit celebră cu trupa Blondy acum 18 ani

Cristina Rus a cântat alături de colega ei, Andreea Bănică, în trupa Blondy în perioada 2001 - 2005. Formația a fost nominalizată la MTV Europe Music Award for Best Romanian Act, în 2006. Printre melodiile lansate de cele două soliste sexy au fost: ”Nu meriți dragostea mea”, ”Numele tău”, ”Dulce și amar”. În urmă cu trei ani, ele s-au reunit într-un spectacol susținut la Berăria H, înregistrând un succes uriaș. Chiar dacă au trecut 18 ani de la înființarea trupei care le-a adus celebritatea, ele arată impecabil, având siluete de invidiat. 

Şi Andreea Bănică e soţie şi mămică

În timp ce Cristina s-a retras din lumina reflectoarelor, iată că Andreea nu renunță la scenă, ba chiar muncește din greu, în această perioadă, în turneul susținut în America, alături de alți colegi din muzică. 

În plus, prezintă, la TVR 1, emisiunea “Provocarea starurilor”. 

Andreea Bănică este căsătorită cu impresarul ei, Lucian Mitrea, din 2008, și au împreună doi copii, Sofia (10 ani) și Andrei Noah (2 ani și jumătate). Ei au angajat și o bonă care să stea cu micuții, când sunt plecați la spectacole. Cei doi dețin și două vile, una lângă București, și o alta la Eforie Sud.

 

Loading...
Citeste tot despre: