Trăsniţii au reuşit să-şi surprindă colegele pe platourile de filmare de la Prima TV. Ajutaţi de Melia Cerchez, regizoarea sitcom-ului, aceştia le-au pregătit fetelor un moment de neuitat.


Melia le-a chemat pe Trăsnite la cadru spunându-le că trebuie să filmeze un promo. După ce au fost tachinate câteva minute cu un text, Raluca Guslicov, Lavinia Stoica şi Livia Taloi au fost luate prin surprindere de colegii lor, care şi-au făcut apariţia în platou cântând o melodie compusă chiar de ei.

Băieţii nu au venit cu mâna goală, ci le-au adus fetelor flori şi mărţişoare. Acestea au rămas cu gura căscată la propriu, iar Lavinia s-a emoţionat până la lacrimi.

"Pe mine mă impresionează foarte mult astfel de gesturi. Sunt foarte fericită că m-am reîntors la Trăsniții”, a spus Lavinia cu ochii înlăcrimaţi. Suntem foarte bucuroase că facem parte dintr-o asemenea echipă, iar gestul băieţilor ne-a demonstrat pe deplin că avem şi de ce. A fost o surpriză minunată”, a completat Raluca.

Trăsnitul Grig Chiroiu a mărturisit şi el că nu le-a fost uşor deloc să pregătească momentul pentru colege. "Având în vedere că petrecem foarte mult timp împreună este foarte greu să le surprinzi. Momentul pregătit de noi a avut efectul scontat, ba mai mult, s-a lăsat cu lacrimi de emoţie şi bucurie. Am făcut această surpriză din inimă şi s-a simţit acest lucru", a spus el.

Pentru doamnele şi domnişoarele care urmăresc sitcom-ul „Trăsniţii”, actorii au pregătit o duzină de zâmbete şi multă bună dispoziţie, în fiecare seară de luni până joi, de la ora 22:30, la Prima TV.

 
 
Loading...