Dacă Andreea Mantea și băiețelul ei, micuțul David, erau nevoiți până acum să facă naveta între București și Istanbul, dat fiind faptul că noua emisiune pe care vedeta TV o moderează, „Puterea Dragostei”, are loc în Turcia, iar micuțului ei i se făcea repede dor de casă, iată că echipa Kanal D și-a dorit să rezolve această problemă.


Andreea Mantea a primit un nou proiect pe mână după ce emisiunile „Te vreau lângă mine” și „Wowbiz”, pe care o modera alături de Victor Slav, au fost scoase din grilele Kanal D. Vedeta s-a bucurat și a acceptat provocarea, însă a fost nevoită să facă și câteva sacrificii pentru cariera sa în televiziune. 

Andreea Mantea și fiul ei au dus dorul țării noastre

Filmările pentru show-ul matrimonial „Puterea dragostei” au loc în Turcia, Istanbul, astfel că Andreea Mantea a fost nevoită să se mute din țară timp de șase luni, alături de fiul ei și al lui Cristi Mitrea, micuțul David. Băiatul și-a luat adio de la prieteni și colegi, trebuind să schimbe locul unde învăța, fiind înscris la o altă grădiniță. 

Deși cei doi au făcut câteva vizite în București, Andreea a dezvăluit că baiețelul ei duce dorul țării unde s-a născut, chiar dacă are parte de multe momente frumoase alături de mama lui în Turcia.

andreea-mantea-puterea-dragostei-sezon2.jpg

Sezonul 2 al emisiunii „Puterea Dragostei” va fi filmat în România, așa că Andreea Mantea și fiul ei nu vor mai duce dorul casei
Foto: Instagram

Micuțul s-a revăzut recent cu tatăl lui, Cristian Mitrea, cei trei bifând o ieșire la restaurant, în urma căreia s-a speculat că prezentatoarea TV și luptătorul de MMA s-ar fi împăcat. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, Andreea dezvăluind de curând că se află într-o relație, deși nu a dorit să dezvăluiască numele celui care o face în prezent fericită. 

Sezonul 2 al emisiunii „Puterea Dragostei” va fi filmat în România

Un alt motiv de fericire pentru Mantea a venit și din partea conducerii Kanal D. Totul a depins de audiențele întregistrate de emisiunea prezentată de vedetă și, pentru că a prins atât de bine la public, se pare că filmările vor continua și în România, așa că Andreea și David se vor putea întoarce definitiv acasă. Al doilea sezon al emisiunii va fi filmat în țara noastră, după ce se va construi o casă pentru cei 14 concurenți, potrivit CancanMai mult decât atât, Andreea Mantea își dorește și weekenduri libere suplimentare în viitor, pentru a petrece cât mai mult timp în compania fiului ei, care se va bucura nespus când se va întoarce definitiv în țară. 

„El vrea acasă, îl înțeleg. Și eu vreau acasă. Îmi e dor de toată lumea. Chiar și de traficul de aici. E bine acolo, e foarte frumos. Ce mă întărește pe mine e acest proiect, în care a început să se vadă dragostea, de-aia are și succes”, spunea Andreea Mantea recent, în cadrul unei emisiuni. 

 

 
 
Loading...