Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache are, de ieri, buletin. Puștiul a împlinit vârsta de 14 ani pe 28 octombrie și s-a serbat într-o excursie cu prietenii. Și părinții i-au făcut o surpriză frumoasă, acasă.


David Mihnea Enache, fiul Iulianei Marciuc (52 ani) și al lui Adrian Enache (53 ani), a împlinit vârsta de 14 ani pe 28 octombrie. ”O minune de copil, de azi adolescent. Mulțumim că ne-ai ales să-ți fim părinti și vom fi mereu de partea ta”, a scris Iuliana Marciuc pe Facebook, în dreptul unei imagini cu fiul ei. David a fost serbat alături de prietenii lui de la fosta școală Titu Maiorescu, într-o excursie de două zile în Județul Constanța. S-au rugat cu toții la Mănăstirea Sf. Andrei pentru examenul de la finalul clasei a Vlll - a. Acum, David este elev la școala privată ICHB (Liceul Teoretic Internațional de Informatică București).

david-mihnea-enache-aniversare.jpg

david mihnea enache
David Mihnea Enache a împlinit 14 ani
foto: arhiva personală

Tortul aniversar a fost o surpriză din partea părinților lui, care au complotat cu fostul lui profesor de educație tehnologică, Vasile. Mârtac. Adrian Enache și Iuliana Marciuc se iubesc de peste 20 de ani. În 2010 s-au logodit la Balcic, în Bulgaria. Interpretul mai are un copil, pe Diana Enache (23 ani), cu fosta lui soție, Corina.

Citește și:

Iuliana Marciuc: “Am slăbit 6 kg și am întinerit 8 ani”. Iată dieta ei!

INTERVIU Iuliana Marciuc: «Adrian este sufletul meu pereche»

 
 
Loading...