Adelina Pestriţu ne va reprezenta la gala E! People’s Choice Awards 2019, care va avea loc pe 11 noiembrie, în America. Bruneta a plecat vineri din România, emoţionată pentru performanţa ei. Urmărită de pe contul oficial de Instagram de peste 1,2 milioane de persoane şi pe Youtube cu 140.000 de abonaţi, Adelina Pestriţu a fost desemnată în urmă cu o săptămână cel mai bun influencer din România, în anul 2019, la gala locală a premiilor E! People Choice Awards. Citeste mai mult: adev.ro/q0av1z


În calitate de „Best Romanian Influencer“, Adelina va participa la gala internaţională E! People’s Choice Awards din 10 noiembrie, care va avea loc în America, la Santa Monica Los Angeles. Pentru prima dată în 45 de ani, în cadrul prestigiosului eveniment a fost deschisă o categorie dedicată României: Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019. Adelina se află pe lista câştigătorilor ediţiei din 2019 a E! People’s Choice Awards alături de Gwen Stefani, desemnată “Fashion Icon Award”, Jennifer Aniston, desemnată “The People’s Icon of 2019” award şi P!nk, care va pleca acasă cu trofeul “People’s Champion Award”. Pentru acest eveniment, bruneta s-a pregătit din timp şi a avut grijă să-şi facă o ţinută de top. 

Cum s-a pregătit Adelina Pestriţu pentru marele eveniment 

"Am plecat spre America!!! Cu un bagaj plin cu emoţii, o rochie la care 15 oameni au lucrat manual timp de 6 zile non-stop, un soţ nerăbdător să-şi vadă soţia premiată pe Covorul Roşu la E! People’s Choice Awards , un dor nebun de Zeny şi începutul unei noi etape profesionale. Cam asta ar fi de spus aici, la această oră. Promit să aduc trofeul în siguranţă în România, aici unde îi este locul, pentru că aici sunteti voi, câştigătorii mei!", şi-a anunţat Adelina Pestriţu fanii de pe reţelele sociale, unde este urmărită într-un număr extrem de mare

adelina_si_virgil.jpg

adelina pestritu virgil steblea
Adelina Pestriţu şi soţul ei Virgil Şteblea
Foto: arhivă personală

„Momentul în care a explodat comunitatea mea a fost în momentul în care m-am căsătorit. Au fost 114 milioane de impresii în acea perioada, pe contul meu de Instagram“, a declarat Adelina Pestriţu într-un interviu pentru Pagina de Media. 
Alături de ea, vor mai merge în Los Angeles şi următoarele două clasate în top: Irina Deaconescu şi Maria Zvinca. Gala E! People's Choice Awards 2019 este transmisă în direct din Santa Monica - Barker Hanger în noaptea de duminică spre luni, 11 noiembrie, de la 4 a.m. şi este precedată de E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards de la 2 a.m.

 

Citeşte şi:

 

Ce scrie în invitația de nuntă a Adelinei Pestrițu. Puțini se așteptau la asta

Cine sunt cele 6 domnişoare de onoare ale Adelinei Pestriţu

 

 
 
Loading...