Irina Lehan, iubita regretatului actor, a fost considerată eroină pentru sacrificiul arătat în perioada în care Șerban Ionescu s-a chinuit din cauza bolii.


Viața amoroasă a regretatului actor Șerban Ionescu s-a transformat într-o adevărată telenovelă în perioada în care s-a îmbolnăvit. Ca și cum suferința fizică nu era suficientă, acesta a fost nevoit să treacă și peste un divorț, acela de Magda Catone. La mijloc a apărut o altă femeie, pe nume Irina Lehan, însă la acea vreme se zvonea că și Magda Catone își găsise pe cineva.  

Actorul Claudiu Bloenț a vorbit la acea vreme despre această situație și a mărturisit că Șerban Ionescu avea o amantă, și că de mai mult timp Irina Lehan i-ar fi stat alaturi celebrului actor, iar soția, Magda Catone, s-ar fi conformat cu ideea acestui triunghi amoros. La înmormântarea actorului Irina Lehan s-a arătat devastată și a fost nevoită să suporte regulile impuse de Magda Catone, cea care organizase funeraliile. 

Din 2012, de la funeraliile lui Șerban Ionescu, nu s-a mai auzit nimic de Irina Lehan, decât că duce o luptă aspră cu Magda Catone pe averea lăsată moștenire. A avut o surpriză neplăcută la deschiderea etstamentului, când a văzut că Magda catone a moștenit aproape tot. Irina a ajuns să ducă acum o viață rezervată, însă ceea ce ne-a atras atenția foarte mult este look-ul ei, pe care l-a schimbat radical.

 
Loading...