Solistele de muzică populară au lăsat deoparte prejudecăţile şi s-au pozat, relaxate, în costum de baie.


Olguţa Berbec (33 de ani) şi-a surprins plăcut fanii, după ce a postat, timid, pe Instagram, o poză de pe plajă.

27_1.jpg

Olguţa Berbec (33 de ani)

Şi-a ascuns privirea în spatele ochelarilor de soare, însă şi-a lăsat la vedere trupul armonios. Solista de muzică populară locuieşte în Timişoara, e căsătorită şi are o fiică, Cezara. Însă, prima care a dat tonul, anul acesta, cu poze de la malul mării, e Maria Constantin (33 de ani), una dintre cele mai frumoase artiste.

24_1.jpg

Maria Constantin

Din păcate, blondina nu are noroc în dragoste. A bifat două căsnicii ratate, cu omul de afaceri Marcel Toader, care s-a stins din viaţa anul trecut, dar şi cu un interpret de folclor, Ciprian Tapotă, în perioada 2007-2014, cu care are un băieţel, Codruţ (9 ani).

În topul pozelor sexy de pe nisip figurează la loc de cinste şi Daniela  Ploia (37 de ani), născută în satul Comada, din Judeţul Mehedinţi, într-o familie cu şapte fraţi.

Ea e şi solistă, dar şi inspector la Administraţia Bazinala de Apă Banat. A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice, Contabilitate şi Informatică de Gestiune. Pe conturile sociale, Daniela postează poze în costum de baie din fiecare vacanţă petrecută la malul mării, având un trup frumos, ca de fotomodel. Deşi străluceşte în lumina reflectoarelor, Daniela Ploia a povestit într-un interviu tv că e pricepută şi la grădinărit.

 
 
Loading...