Gabi Bădălău nu a dus niciodată lipsă de admiratoare şi a reuşit să-şi treacă în palmares la capitolul cuceriri nume sonore din showbiz. Una dintre femeile după care încă soţul Claudiei Pătrăşcanu a suferit este Ramona Gabor. Bădălău şi sora lui Moni au fost cuplaţi în 2011, dar relaţia lor s-a terminat urât. Nici cele două săptămâni de consolare pe care le-a avut în braţele Andreei Mantea nu l-au făcut să fie mai calm. La finalul "relaţiei de probă", acelaşi Bădălău a dat recital de înjurături.


Numele lui Gabi Bădălău, cunoscut în lumea mondenă drept un mare crai, este în aceste zile în centrul atenţiei prin prisma relaţiilor lui amoroase. Claudia Pătrăşcanu, femeia care îi este soţie din 2015 şi cu care are doi copii, a făcut mărturisiri dureroase despre abuzurile la care ar fi fost supusă în timpul mariajului. Luni, aproape de miezul nopţii, bruneta a răbufnit pe Facebook, unde nu a avut cuvinte deloc frumoase la adresa soţului ei.

Având în vedere trecutul lui Gabi Bădălău nu e greu să credem că afaceristul ar fi jignit-o, aşa cum spune chiar bruneta în postarea ei.

nunta-claudia-patrascanu-gabi-badalau_7.jpg

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău
Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău la nuntă din mai 2016
foto: Click!

"După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni...... Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu....... lupt pentru ce-i mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște...... restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”....... și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a pasat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.   

Gabi Bădălău s-a despărţit urât de Ramona Gabor: "E o stricată!

Înainte de a se stabili la casa lui, Gabi Bădălău a cam învârtit frumuseţile autohtone pe degete. Afaceristul a avut o relaţie cu Ramona Gabor, despre care la final nu a avut cuvinte de laudă, ci dimpotrivă. La scurt timp după ce şatena a plecat în America, Bădălău făcea declaraţii care nu îi fac cinste Ramonei. „Ramona este un subiect închis. Între noi s-a terminat totul, nu mă mai interesează ce face. Dacă mă voi întâlni cu ea pe stradă, o voi saluta şi atât. Nu mai am nimic de luat de la ea, nu vreau nimic de la ea. A ales această cale, iar eu am drumul meu. Am ţinut la ea, dar acum i-am descoperit o altă faţă. Am fost împreună doi-trei ani, am crezut că se schimbă, dar - vorba lui Meme (n.r. Mihaela Moise) - dacă e stricată... Mă doare sufletul, dar nu mai am puterea să o apăr. Bine că n-am aflat la 34-35 de ani cum e Ramona, când o luam de nevastă şi poate aveam şi copii. Aşa, s-a terminat totul mult mai uşor", ne declara fiul fostului prefect de Giurgiu după escapada Ramonei pe iaht.

1/6

Gabi Bădălău şi Andreea Mantea, relaţie cât o ploaie de vară

Următoarea pe lista lui Bădălău a fost Andreea Mantea. Cei doi s-au iubit câteva săptămâni, dar au terminat printr-un scandal fără precedent și cuvinte grele. Andreea Mantea a fost acuzată că a făcut publice poze cu Vica Blochina pe care blonda i le-ar fi trimis în privat lui Bădălău. Andreea Matea a recunoscut, iar Bădălău i-a vorbit extrem de urât, într-un schimb acid de replici.

p2-3.jpg

andreea mantea gabi badalau
Andreea Mantea şi Gabi Bădălău s-au înjurat ca la uşa cortului
foto: Click!

„Eşti varză! Mă p*ş pe tine de nebună! Vai de capul tău de curvă”. Acestea ar fi fost cuvintele pe care Gabi Bădălău le-a aruncat fostei iubite.

La acel moment, Mantea era în mijlocul unui alt scandal cu Ştefan Stan. Din cauza certurilor și a faptului că imaginea ei a avut de suferit, Andreea a fost înlocuită de cei de la Kanal D, unde prezenta o emisiune. Apoi, a urmat și despărțirea de Bădălău, tot ca urmare a scandalului și despărțirii de Ștefan Stan, anul 2013 fiind unul plin de cotituri pentru Andreea Mantea.

p1.jpg

andreea mantea click!
Andreea Mantea a plătit cu job-ul în tv scandalul cu Bădălău
foto: Click!

 

Citeşte şi:

 

Claudia Pătrășcanu divorțează de Gabi Bădălău: «Renunț la viața falsă, soțul și-a vândut sufletul pentru nimic»

Soțul Claudiei Pătrășcanu mai vrea un copil! «Îmi spune în fiecare zi» Se va mări în curând familia?

 

 

 
 
Loading...