Televiziunile rivale muncesc din greu pentru noile emisiuni-concurs, cu care speră să dea lovitura în această toamnă. Pro TV filmează pentru celebrul ”Ford Boyard”.


În proiect în care a fost cooptată şi solista Andreea Antonescu, pe care o veţi vedea ceva mai pieptoasă, căci şi-a pus implant mamar. Iar Antena 1 vine cu un show interesant prezentat de Cosmin Seleşi. 

Pro TV a demarat filmările pentru cunoscutul concurs ”Ford Boyard”, care au loc în strâmtoarea Pertuis d’Antioche, din Franţa, chiar în fortul original, finalizat în secolul al XIX-lea. Prezentatori au fost desemnaţi Octavian Strunilă şi Paul Ipate, foşti colegi de suferinţă şi la “Ferma Vedetelor”  şi la “Jocuri de celebritate”, iar printre concurenţi se numără Andreea Antonescu (34 de ani), fosta colegă a Andreei Bălan din trupa André

Solista nu s-a putut abţine şi şi-a  postat deja o fotografie dintr-un port francez, prilej de a-şi etala noul bust refăcut, în decembrie 2016, la un medic estetician. Vedeta a acceptat această provocare, însă o aşteaptă probe foarte grele, de forţă şi de îndemânare, pentru obţinerea marelui premiu şi a unei comori ascunse. Andreea trebuie să fie foarte atentă şi să nu-şi accidenteze silicoanele căci, în caz contrar, riscă să ajungă din nou pe masa de operaţie. 

andreea.jpg

andreea antonescu
Andreea Antonescu s-a dat de gol
Foto: arhivă personală

Cosmin Seleşi, gazdă pentru «Aventura de 4 stele»

 

Un proiect la fel de ambiţios are şi Antena 1, care a anunţat că va filma în Grecia reality- show-ul “Aventura de 4 stele”, emisiune produsă de Mona Segal şi prezentată de Cosmin Seleşi (“Te cunosc de undeva”).  Conform scenariului, doi concurenţi vor locui într-o vilă sau într-un hotel de lux, în vreme ce  alţi doi vor fi găzduiţi de localnici, în căsuţe modeste. Câştigătorul fiecărei probe se bucură de o vacanţă luxoasă, preţ de câteva ore.

 

 
 
Loading...