Au ieșit la iveală detalii despre partajul în divorțul momentului, cel dintre Claudia Pătrășcanu (42 de ani) și Gabi Bădălău (33 de ani)! După ce Gabi Bădălău a declarat, în urmă cu câteva zile , că soția sa i-a cerut la divorț 15.000 de euro, acesta a trimis actele doveditoare de la mediere, la Xtra Night Show.


Conform actelor puse la dispoziție de Gabi Bădălău, vineri seara, în emisiunea prezentată de Dan Capatos la Antena Stars, au existat două variante de înțelegere între cei doi soți. În prima, cea din 2019, cei doi stabileau de comun acord ca solista să primească un apartament de 4 camere în Zona Nord Sisești pe numele copiilor și o mașină. Nu se menționează nimic de banii de pensie alimentară pentru cei doi copii, Gabriel (6 ani) și Nicholas (4 ani).
Ulterior, a mai existat o a doua înțelegere între cei doi, acolo unde Claudia Pătrășcanu a mărit serios miza, cerând pentru cei doi copii nu mai puțin de 10.000 de euro lunar. La acești bani se adauga obligația lui Bădălău de a construi o casă pe un teren de la Corbeanca, de 5 camere. În cazul în care casa nu s-ar fi construit, Claudia ar fi primit 100.000 euro despăgubiri. Claudia ar mai fi primit și mașină pe numele ei, iar copiii ar fi beneficiat de educație la școli înalte, unde se plătește lunar 2.500 de euro. Pentru fiecare copil, Claudia a cerut 3.400 de euro lunar, în total 7.800 de euro cheltuieli pentru creșterea lor, plus banii de școală, totalul fiind de 10.000 de euro.

Claudia Pătrășcanu:”M-a dat afară din dormitorul conjugal că el iubește pe altcineva!”

După ce soțul ei a dezvăluit înțelegerile din acte, Claudia Pătrășcanu a intervenit în direct pentru a da lămuriri în privința partajului mult-discutat. “În 2019, atunci când Gabi și-a făcut amantă, eu am cerut acest divorț. Nici el și nici părinții nu au fost de acord. Am ajuns amândoi împreună cu avocații într-un cabinet de mediere. În acel contract el mi-a zis: scrie ce-ți dorești. Eu am vrut să rămân în casa din Bolintin, să ne lase să stăm acolo și copiii să nu fie afectați și noi rămâneam doar prieteni. Știam că iubește pe alta. În 2019, am stabilit amândoi o sumă de 3000 de euro , dar el a zis să nu o punem pe hârtie pentru că vrea să vorbească cu părinții. Peste o săptămână, am zis să revenim la mediere, dar Gabi nu a mai venit. În timpul acesta, el și-a continuat viața cu amanta, eu am rămas cu copiii în casă și el nu mai venea acasă. M-a dat afară din dormitorul conjugal că el nu mă mai vrea, că iubește pe altcineva. Mi-am luat hainele și m-am mutat în dormitorul copiilor. Apoi am făcut a doua hârtie împreună, pentru că el mi-a spus că-și dorește un viitor mai bun pentru copiii, cea cu 10.000 de euro”, a declarat Claudia, la Xtra Night Show.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu refuză să-l primească pe Gabi Bădălău la ziua copilului: „Nu vreau să iau Covid nici eu, nici copiii!”

Iureș în familia Bădălău după acuzațiile Claudiei Pătrășcanu. Mătușa lui Gabi Bădălău rupe tăcerea: «Mama ei stătea cu copiii plătită»

 

 
 
Loading...