„Mamă de doi”, aşa îşi spune Simona Gherghe de când în viaţa ei a apărut încă o minune. Prezentatoarea tv a adus pe lume şi un băieţel, pe Vlad, mezinul familiei. Deşi încă nu a revenit pe sticlă, Simona a povestit într-o emisiune cum se descurcă în noua formulă de patru, ea, Răzvan Săndulescu, soţul vedetei şi cei doi copii, Ana Georgia şi Vlad Ioan.


Simona Gherghe s-a declarat fericită de viaţa împlinită pe care o are acum pe plan personal, însă nu neagă faptul că nu este deloc simplu să creşti doi copii. Oboseala îşi spune cuvântul, mai ales că Vlad este încă bebeluş şi are nevoie de toată atenţia mamei.

"Cât de mult s-a schimbat viaţa noastră în ultimii doi ani. Am făcut doi copii în doi ani. Enorm de mult. Înainte îmi pregăteam vacanţele cu câteva luni, era plăcerea mea, în pauzele de publicitate ca să mă relaxez luam telefonul şi îmi imaginam tot felul de trasee. Suntem într-o altă etapă a vieţii noastre. Eu le-am spus oamenilor că vreau să fiu sinceră. Mi s-a părut foarte greu în prima lună, credeam că o să mă copleşească tot ce mi s-a întâmplat. Prima lună de Vlad. E bine acum, suntem foarte bine”, a declarat vedeta.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Un tată a făcut amor cu soţia fiului său, pe bancheta din spate a maşinii: ”O iubesc şi mi-aş lăsa soţia pentru ea!”

Ai un prieten Balanţă? Eşti cel mai bogat! 5 zodii care sunt “pâinea lui Dumnezeu”.

 
 
Loading...