Manelistul Adi Minune este, la 45 de ani, cel mai fericit tătic din lume, căci copiii lui îi calcă pe urme, având voci de invidiat. După succesul înregistrat de fiica lui cea mare, Karmen (21 de ani), iată că şi Adriana (16 ani) este acum în centrul atenţiei, luptându-se pentru marele premiu de la ”Vocea României”. Dar şi mezinul familiei, Adrian Jr, are un timbru vocal de invidiat. În plus, este un chitarist talentat.


Celebrul manelist a asistat cu emoţie, pe 26 septembrie, la prestaţia fiicei sale, Adriana (16 ani), care a impresionat o ţară întreagă, cu vocea ei, la proba pe nevăzute a concursului ”Vocea României”, de la PRO TV.

8-5.jpg

Adriana a trecut prima probă, la ”Vocea României” (PRO TV)

Adriana Simionescu a cântat impecabil piesa lui Emeli Sande, „My Kind of Love“, interpretare care l-a făcut pe Horia Brenciu să o ia în echipa lui: „Domnişoara Simionescu, care ulterior am aflat că e fiica lui Adrian Minune, a intrat pe frecvenţa mea şi într-adevăr are o voce mare. Ea cred că a aşteptat un om ca mine“, a spus Brenciu la finalul jurizării. Vădit emoţionată, solista a declarat: „Am vrut să arăt lumii că premiile mele, lucrurile pe care le-am făcut, au fost făcute de mine şi nu de numele lui (Adrian Minune – n.r.). Tatăl meu este Adrian Minune şi este cântăreţ de manele. Din această cauză eu trebuie să muncesc mult mai mult decât un copil normal.

8-4.jpg

Karmen a câştigat, în 2015, concursul ”Te cunosc de undeva” (Antena 1 )

Este şi un privilegiu, dar şi o povară. Încă de la grădiniţă am fost marginalizată de oamenii din jur, de profesori. De ce? Pentru că eram ţigancă. Nu aş dori să cânt manele, să fiu la fel ca tata. Mediul în care munceşte el nu mi se potriveşte, nu mi se pare safe pentru o fată“, a declarat ea, pentru PRO TV. Adriana vrea să o ajungă din urmă pe sora ei cea mare, Karmen, pe numele său de scenă, care este deja una dintre cele mai talentate artiste din tânăra generaţie, cu câteva videoclipuri la activ. Karmen s-a afirmat la concursul ”Te cunosc de undeva”, câştigând prima ediţie, din 2015.

8-2.jpg

Adi Minune este acompaniat, la chitară, de fiul lui, Adrian Jr

Dar iată că nici mezinul familiei, Adrian Jr, nu se lasă mai prejos, fiind, la cei 14 ani ai săi, un instrumentist talentat. Deşi alţi adolescenţi de vârsta lui şi cu conturile grase ale părinţilor preferă să se distreze prin cluburi, iată că el îşi petrece timpul însoţându-şi tatăl, pe Adi Minune, la petreceri, unde îl acompaniază la chitară. Are însă şi o voce frumoasă, filmarea publicată pe conturile sociale, în care face duet cu celebrul său părinte, fiind în topuri, la vizualizări. Şi soţia manelistului, Cati, este tare încântată de performanţele celor trei copii ai săi. Adi o laudă adesea că ea a fost cea care s-a ocupat ca cei trei moştenitori ai săi să înveţe şi să fie cuminţi, el fiind mai mereu pe drumuri, la cântări. 

 

Karmen: «Tata a plâns şi m-a pupat când a aflat că-l fac bunic!»

8-3.jpg

Karmen şi soţul ei, Bogdan, sunt topiţi după bebeluşa lor, Sofia

Karmen Minune a povestit, pentru Kanal D, despre ziua în care şi-a anunţat părinţii că va fi mămică: ”Am venit acasă, la Dristor, la ai mei, şi mă fâstâceam eu aşa, cum să fac, aveam testul de sarcină la mine şi voiam să îl arăt, dar îmi era ruşine. Voiam să îi spun, dar cum să îi spun? Şi am găsit eu o modalitate, i l-am pus într-un cadou. Şi mă duc la el şi îi zic: «Tati, uite, am un cadou pentru tine!». Mi-e foarte greu să îi fac cadouri tatălui meu. Şi îl ia, ridică şi reacţia lui a fost: «Nu cred! Serios?». Şi a sărit şi a zis: «Bunicul Minune, nu cred, dă’ să te pupe tata» şi a început să plângă, bineînţeles”. Solista a născut o fetiţă, pe 2 august, pe care ea şi soţul ei, Bogdan, o adoră. Cuplul îşi mai doreşte şi alţi moştenitori, însă vor să mai aştepte câţiva ani până vor fi din nou părinţi, pentru că nu este tocmai uşor să creşti un copil. Karmen şi Bogdan şi-au oficializat relaţia în această vară, organizând o petrecere discretă, într-un local de fiţe din Bucureşti: ”Zâmbete, bucurie, familie, şi oameni dragi! Am dansat până în zori, am plâns de fericire, a fost o noapte de neuitat! Mulţumim tuturor pentru prezenţă şi apreciem discreţia. A fost o cununie restrânsă, plină de iubire şi de momente frumoase. Vă iubim pe toţi!”, a scris ea, pe conturile sociale, înainte de emoţionantul eveniment.

 

 
 
Loading...