Dragoș Bucur și Dana Nălbaru se întorc acasă din Olanda, după o lună petrecută în Amsterdam. Cei doi profită de o pauză de la filmările actorului și își aduc cei trei copii în România pentru a sărbători aici primele zile de primăvară.


Olanda a fost o experiență mai complicată pentru clanul Bucur-Nălbaru decât a anticipat unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Dragoș și Dana au hotărât să facă această schimbare radiclă în viața lor și să se mute cu toții, doi părinți și trei copii, în Amsterdam, pentru a fi alături de actorul care este implicat lunile acestea într-un proiect cinematografic.

Fiica cea mare a cuplului face oricum ”școală acasă”, iar ceilalți doi copii sunt prea mici pentru ca cele două luni petrecute departe de casă să provoace, cel puțin teoretic, probleme de adaptare. Așa s-au gândit Dana și Dragoș când au luat decizia de a se muta în Amsterdam pentru două luni.

Socoteala de acasă nu prea s-a potrivit însă cu ce-au găsit la fața locului. Dana și Dragoș au găsit greu o casă pe gustul lor, iar vremea capricioasă le-a cam dat de furcă. Nu e de mirare, așadar, că întoarcerea acasă le-a adus atâta bucurie. ”Prima zi de primăvară ne-aduce bucuria întoarcerii acasa. Drumul e lung, dar am pornit și vom sărbători mărțișorul acasă în două sau trei zile.
Zile minunate să aveți și căldură în suflete!”, a scris Dana pe pagina personală de Facebook în prima zi a lunii martie.

 
 
Loading...