Iubita lui Cristian Boureanu, deși are numai 18 ani, este deja un fotomodel desăvârșit. Acest lucru poate fi văzut și în cele mai frumoase imagini cu Laura Dincă, chiar dacă acestea sunt realizate de fotografi neprofesioniști, în vacanțe, la mare sau la piscină.


Cele mai frumoase imagini cu Laura Dincă sunt realizate de prieteni, nicidecum de fotografi profesioniști. Chiar dacă lentila aparatului de fotografiat nu este una profesională, iubita lui Cristian Boureanu stăpânește foarte bine arta modellingului. Vedeta este foarte fotogenică, indiferent de ipostazele în care este surprinsă. Dacă atunci când este pozată de iubit la mare arată impecabil, în pozele de la prezentările de modă Laura este un adevărat manechin de top.

Cele mai frumoase imagini cu Laura Dincă

 • cele mai frumoase imagini cu laura dinca
  Cele mai frumoase imagini cu Laura Dincă: Vedeta a făcut furori pe plajă
  foto: Arhiva Personală
 • cele mai frumoase imagini cu laura dinca
  Cele mai frumoase imagini cu Laura Dincă: Tânăra de 18 ani arată senzațional în costum de baie
  foto: Arhiva Personală
 • cele mai frumoase imagini cu laura dinca
  Cele mai frumoase imagini cu Laura Dincă: Vedeta și Cristian Boureanu sunt foarte fericiți împreună
  foto: Arhiva Personală
 • cele mai frumoase imagini cu laura dinca
  Cele mai frumoase imagini cu Laura Dincă: Iubita lui Boureanu participă la ședințe foto
  foto: Arhiva Personală
 • cele mai frumoase imagini cu laura dinca
  Cele mai frumoase imagini cu Laura Dincă: Frumoasa face senzație la prezentările de modă
  foto: Arhiva Personală
1/5

În ipostaze sexy sau cuminți, cele mai frumoase imagini cu Laura Dincă sunt cele în care frumoasa vedetă este la plajă. Iubita lui Cristian Boureanu face furori pe litoral unde, indiferent dacă poartă un costum de baie provocator sau o rochie lungă până în pământ, atrage privirile tuturor.Cu toate acestea, în ședințele foto profesionale, frumusețea Laurei Dincă este pusă în evidență în mod profesional. La doar 18 ani, iubita lui Cristian Boureanu are forme de invidiat, după care suspină multe vedete din showbiz-ul românesc. Deși  și-a făcut griji că din cauza fluctuațiilor de greutate i se vor lăsa sânii, cele mai frumoase imagini cu Laura Dincă dovedesc faptul că vedeta nu are motive să își facă griji în această privință.

Cele mai frumoase imagini cu Laura Dincă: Cine este iubita lui Boureanu

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, are numai 18 ani. Deși abia a ajuns la vârsta majoratului, Laura este deja vedetă după ce a fost admisă în emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Deși există o diferență de aproape 25 de ani între ei, se pare că acest lucru nu le-a stat în cale. După cum se vede în cele mai frumoase imagini cu Laura Dincă, cei doi sunt foarte fericiți împreună. Vedeta l-a cucerit imediat pe Cristian Boureanu, însă ea s-a lăsat mai greu: „Cred că ne mai văzusem într-un club în Bucureşti prin vară, dar nu am vorbit atunci. Ne-am aflat într-un cerc de prieteni comuni. El mi-a dat cerere de prietenie, însă relaţia noastră a început în urmă cu o lună şi ceva”, a declarat ea.

 
 
Loading...