Maternitatea le-a adus vedetelor de televiziune, rivale pe micul ecran, un plus de strălucire. Deşi fiecare a născut de mai multe ori, sarcina nu şi-a lăsat deloc amprenta pe abdomenul lor. Click! vi le prezintă pe celebrele mămici, la plajă, în costum de baie, unde şi-au etalat siluetele de invidiat.


Gazda emisiunii „Te cunosc de undeva!” (Antena 1), actriţa Alina Puşcaş (34 de ani), a fost în centrul atenţiei, pe nisipul fierbinte din Mamaia. 

888_copy.jpg

Cu Alexandru, Malissa şi Iris

Ea este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care are trei copii, Alexandru (5 ani), Malissa (3 ani) şi Iris, care luna viitoare împlineşte un anişor. 

3_prodanca_copy.jpg

Anamaria Prodan poate poza şi acum în Revista Playboy

De dragul lor, vedeta şi-a scrijelit pe piele date importante din familie, precum ziua de naştere a soţului, data în care s-au cunoscut, dar şi anii în care au venit pe lume moştenitorii ei. 

89_copy.jpg

Mândră de Rebecca, Sarah şi de Laurenţiu Junior

Şi gazda emisiunii ”Numai de bine!” (Antena 3), Ela Crăciun (38 de ani), a făcut furori în vacanţa de vară. Mamă a trei copii, Alex (15 ani), Alesia (8 ani) şi Nicholas (un an şi opt luni), ea deţine mici secrete pentru un look atractiv.
 ”Ţin diete, dar recunosc că îmi plac prea mult dulciurile. Însă încerc să menţin un echilibru totuşi. Eu am o siluetă tip clepsidră, cu forme. Nu voi fi niciodată o silfidă şi sunt foarte împăcată cu acest gând. Totuşi, mi-aş dori să scap de vreo 4-5 kg”.  

5_lavinia_petrea_copy.jpg

Lavinia Petrea s-a bronzat în Grecia

Cât o priveşte pe vedeta Antena 1, Anamaria Prodan (47 de ani), care locuieşte mai mult în Dubai, unde soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, este antrenor de fotbal, ea şi-a afişat trupul de Playboy pe plaja din Venus. 

555_copy.jpg

Alături de Mathias, Klara şi Karin

Vedeta cu trei copii, Rebecca (21 de ani), Sarah (20 de ani) şi Laurenţiu Junior (11 ani), este atentă la alimentaţie.
“Am început foarte tare să am grijă de mine. Am început să slăbesc, am început să merg la sală. Mănânc normal, puţin, regulat. Mă apropii de 50 de ani, fetele sunt mari, băieţii cresc şi trebuie să fie mândri copiii mei de mine. Mănânc peşte, salate, fructe de mare, câteodată carne, dar manânc foarte puţin”, a declarat ea, într-un interviu. 

20200728_184055_copy.jpg

Ela Crăciun, pe plaja din Mamaia

Şi ştirista PRO TV, Lavinia Petrea (38 de ani), s-a pozat în costum de baie, numai că ea a ales să se bronzeze în Grecia.
”O mare liniştită pe care o pot admira la răsărit, din pat. Ne bucurăm de fiecare apus, de alergat pe plajă, de un fragment de viaţă fără griji. Am pus tot restul pe pauză. Aş putea să trăiesc o vreme aşa”. Lavinia s-a distrat în concediu împreună cu soţul ei, şi cu cei trei copii ai lor, Mathias (6 ani), Klara (4 ani) şi Karin (2 ani).

7_copy.jpg

Cu micuţii ei, Alex, Alesia şi Nicholas

Ea are şase moştenitori, dar e bună de fotomodel

Anca Serea arată impecabil, la 39 de ani! Ea și-a postat pe conturile sociale o serie de fotografii de la malul mării, în care își etalează trupul superb, de puștoaică. Nici n-ai zice că are șase copii, Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani), Leah (6 luni), David (17 ani) și Sara (12 ani). 

62_copy.jpg

Și-a etalat trupul superb la Mamaia

Anca a adăugat și un mesaj optimist, pentru femeile care se tem de trecerea timpului.  ”Câteva riduri de expresie nu înseamnă că ai îmbătrânit, ci înseamnă că ai trăit, că ai râs, că te-ai întristat, că ți-ai permis să îți exprimi emoțiile. O oră mai târzie de trezire poate ascunde o zi obositoare în spate sau un prilej de relaxare. Și nu neapărat lene sau dezinteres. Ne-am obișnuit să tindem spre atingerea perfecțiunii, dar adevărul este că fară ea suntem umani și sinceri, autentici. Iar atunci când nu te mai simți forțat să tinzi spre ideal, ajungi să trăiești mult mai relaxat!”.

61_copy.jpg

Cu Noah, Ava, Moise, Leah, David și Sara

 
Loading...