Monica Iagăr și Roxana Ciuhulescu nu au concurență la lungimea picioarelor. Cele două blonde, una cu performanță în atletism, alta cu un palmares bogat la motoare, au făcut ravagii pe plajă.


După atâtea curburi, posterioare bombate și sâni siliconați , iată că a venit rândul naturaleţii să iasă în evidență. Plaja din Mamaia a fost preferată de două doamne care se pot lăuda cu cele mai lungi, dar și cele mai sexy picioare din showbiz. Una este Monica Iagăr (44 de ani), celebră pentru performanțele la săritura în înălțime, iar cealaltă este Roxana Ciuhulescu (38 de ani) care a făcut performanțe în audiențele emisiunii ”Promotor”, de la PRO TV, dar și pentru altele de care ar fi în stare doar bărbații. Ambele sunt divorțate, ambele sunt mame și sunt îndrăgostite de sport.

Monica, președinte al CS Dinamo, a fost însoțită de iubitul ei la mare. Extrem de grijulie, sportiva l-a uns cu o cremă protectoare, apoi s-au așezat împreună pe șezlong.

Roxana a fost singură, căci este proaspăt divorțată, așa că nu a avut pe cine unge și nici invers. Divorțul de Mihai Ivănescu a avut loc marți, la notar. ”Da, s-a încheiat totul, acum sunt ocupată cu cea de-a patra etapă din Campionatul Național de Off Road, care va avea loc între 20-23 iulie, la Târgoviște”, ne-a spus vedeta. 

5-act-2-895151.jpg

Monica Iagăr, Roxana Ciuhulescu, picioare, plaja, mamaia
Roxana s-a delectat cu bere pe plajă
 
 
Loading...