După ce a hotărât să o incinereze pe mama sa, deși Zina Dumitrescu și-ar fi dorit să fie înmormântată creștinește, Cătălin Negreanu a luat o altă decizie de neînțeles. Fiul Zinei Dumitrescu a lăsat urna cu cenușă la crematoriu momentan, nefăcând cerere să o ridice până în prezent.


Cenușa Zinei Dumitrescu, abandonată la crematoriu? Fiul regretatei creatoare de modă reușește să îi înfurie din nou pe cei care i-au admirat mama, după ce a ieșit la iveală un detaliu tulburător. Se pare că după ce a decis să o incinereze pe Zina Dumitrescu, chiar dacă aceasta și-ar fi dorit să fie înmormântată creștinește, alături de mama ei, un alt gest de-al bărbatului a uimit: acesta nu a ridicat încă cenușa mamei sale de la crematoriu.

Cenușa Zinei Dumitrescu nu a fost încă ridicată de la crematoriu 

După incinerare, acesta nu a fost încă să ridice cenușa, procedură care, într-adevăr, durează aproximativ 2-3 zile, însă se face în baza unei cereri care de obicei se depune imediat după incinerare. Potrivit România TV însă, citată de Spy News, Cătălin Negreanu nu a depus momentan nicio cerere în acest sens, cenușa mamei sale aflându-se în continuare la crematoriul Vitan-Bârzești, unde a avut loc ceremonia de incinerare a Zinei Dumitrescu. 

Totuși, intervalul de timp în care o persoană poate ridica cenușa de la crematoriu se întinde pe o perioadă de un an, așa că fiul Zinei s-ar putea să revendice urna în zilele următoare. Însă faptul că a amânat deja acest lucru i-a înfuriat din nou pe admiratorii mamei sale, care îl acuză în continuare pe acesta de nepăsare sau neglijență. 

eleve-zina-dumitrescu.png

O parte dintre fostele eleve ale Zinei Dumitrescu şi-au luat rămas bun de la creatoare înainte de desfăşurarea incinerarii la crematoriul Vitan-Bârzeşti
Foto: Blitz

Amintim că fiul Zinei Dumitrescu nu și-a dorit să participe nimeni la ceremonia de incinerare a mamei lui, deși fostele eleve ale creatoarei de modă, Dana Săvuică, Valentina Pelinel, Daniela Androne, Maria Andrei, Crinuţa Popescu, Camelia Ilie, Alina Andrei şi Adela Surugiu au venit cu flori la crematoriu pentru a-i aduce un ultim omagiu vedeteiAcestea s-au recules pentru 30-40 de minute lângă sicriu, înainte ca acesta să fie coborât spre incinerare.

Elevii Zinei Dumitrescu i-au organizat o ceremonie de adio

Totuși, cei care au iubit-o pe „Mama Zina” nu și-au dorit să lase lucrurile așa. Fostele eleve ale Zinei Dumitrescu au mers la Casa de Modă Venus, unde i-au organizat regretatei creatoare de modă o ceremonie de adio, exact așa cum se cuvine. La locație au fost depuse flori, coroane de flori și lumânări, iar participanții și-au putut lua adio de la Zina Dumitrescu în felul lor, după ce a existat o întreagă controversă legată de modul în care fiul Zinei Dumitrescu a gestionat întregul concept de „prezentare a unui ultim omagiu”. 

 • După ce trupul neînsuflețit al creatoarei de modă a fost incinerat, fostele sale eleve i-au organizat acesteia o ceremonie de adio
  Foto: Blitz
 • Cei care au admirat-o și iubit-o pe vedetă au ținut să îi omagieze memoria în acest fel, după ce trupul său neînsuflețit a fost incinerat
  Foto: Blitz
 • Ceremonia de reculegere a fost ținută la casa de modă Venus
  Foto: Blitz
 • Cătălin Botezatu i-a scris „Mamei Zina” pe coroana de flori că o va iubi mereu
  Foto: Blitz
 • Aceștia au aprins candele și au decorat locul cu coroane de flori
  Foto: Blitz
 • Câteva candele au fost așezate în formă de inimioară
  Foto: Blitz
 • Cei care au iubit-o pe Zina Dumitrescu și-au rămas bun de la aceasta sâmbătă, 30 martie
  Foto: Blitz
1/7

 

 

 
 
Loading...