Doi dintre cei mai apreciaţi artişti din România, care susţin concerte cu casa închisă şi au cucerit topurile muzicale, deschid seria recitalurilor ediţiei 2019 a Festivalului Internațional „Cerbul de Aur” (22-25 august). 


Primii artişti invitaţi de TVR să urce pe scenă sunt Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes. În prima seară, pe 22 august, Ştefan Bănică jr. va ridica publicul în picioare, aşa cum o face la fiecare concert al lui.

 

„Voi cânta alături de Rock’n roll band şi grupul vocal The 50’s şi sper să fie un concert de care să se bucure toate generaţiile prezente la spectacol, dar şi telespectatorii. Aşadar, s-o facem lată, încă o dată!”, a spus Ştefan Bănică jr. A doua zi, pe 23 august, e rândul Irinei Rimes să cânte în Piaţa Sfatului. Solista mărturiseşte că a visat de mică să cânte la „Cerbul de Aur”. „Promitem să facem un show de muzică original, inspirat şi interesant”, spune tânăra artistă. Organizatorii promit şi alţi artişti îndrăgiţi, români şi străini, în recital pe scena festivalului. 

 
 
Loading...