Cel mai tânăr jurat al emisiunii "Chefi la cuțite", de la Antena 1, surprinde din nou. Miercuri, 27 septembrie, Florin Dumitrescu (30 de ani) va lansa trei rețete originale de burgeri, într-un cunoscut pub din Nordul Capitalei.


Pasionat de muzica rock, dar și un gurmand desăvârșit, chef Florin Dumitrescu lansează un meniu concept de burgeri gourmet, cu care se vor putea delecta cei care ajung la Hard Rock Cafe din București. Așadar, pe lângă job-ul de la Antena 1, unde face audiență bună alături de colegii jurați Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, chef Florin a mai acceptat și o colaborare part-time. „Este vorba de un meniu cu trei rețete speciale de burgeri, care îmi poartă semnătura. Am vrut să aduc o experiență de fine dining prin combinații de gusturi tipice meniurilor din restaurante sub forma unor burgeri. Îmi doresc ca cei care vor gusta acești burgeri să aibă parte de o explozie de gusturi și senzații. E ca atunci când asculți piesa rock favorită și ea reușește să declanșeze în tine o multitudine de stări. Exact asta mi-am propus să fac cu meniul Gourmet Burgers", ne-a spus chef Florin.

chefs_signature_lamb_burger-1.jpg

Florin Dumitrescu, Chefi la cutite, burgeri, retete, placinta, Radu Anton Roman, lansare, eveniment
Așa arată burgerul care are la baza rețeta de placintă de berbecuț

Pe lângă această rețetă, Florin Dumitrescu a inclus în meniu altele două: iubitorii de fructe de mare vor putea mânca burgerul cu creveți ușor picanți și acrișori, iar fanii bucătăriei franțuzești vor savura burgerul cu carne de vită, învelit în sos de foie gras și trufe negre. Totodată, pe perioada în care meniul va fi disponibil, în restaurant vor fi expuse tunica și primul cuțit de chef ale lui Florin Dumitrescu. Lansarea oficială a meniului va avea loc miercuri, 27 septembrie, de la ora 19.30, la Hard Rock Cafe.

 

 
 
Loading...