Chef Florin Dumitrescu, în vârstă de 32 de ani, unul dintre cei trei bucătari ai emisiunii Chefi la Cuţite, a ajuns pe mâinile mediiclor, în urma unor probleme de sănătate mai vechi, care solicitau rezolvare. Florin Dumitrescu a încărcat o fotografie pe contul personal de Instagram de pe patul de spital, iar prietenii virtuali şi-au manifestat îngrijoirarea. Ulterior, cheful a lămurit care este motivul internării sale.


Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei trei bucătari de la emisiunea Chefi la cuţite şi autorul unei cărţi în care oferă propria interpretare bucătăriei tradiţionale româneşti. Întotdeauna cu zâmbetulpe buze, având replici uneori acide la adresa concurenţilor care se luptă să îşi demonstreze măiestria în arta gastronomică, aşa este cunoscut chef Dumitrescu publicului larg. Aşadar, nu este de mirare că prietenii virtuali ai acestuiau7a fost surpinţi şi îngrijoraţi atunci când bucătarul a încărcat o fotografie în care apare pe un pat de spital.

Marţi, 21 ianuarie, chef Dumitrescu a ajuns la spital în urma unor probleme de sănătate mai vechi, care cereau să fie soluţionate. La scurt timp după ce acesta a încărcat pe Instagram instantaneul din spital, fanii şi-au manifestat îngrijorarea şi au dorit să afle care este motivul pentru care carismaticul chef a ajuns pe mâinile medicilor. Florin Dumitrescu i-a liniştit, oferind totuşi răspunsuri succinte întrebărilor lor şi susţinând că totul a fost doar o intervenţie chirurgicală planificată, urmând să fie externat curând. 

Anul 2019, unul de excepţie pentru Florin Dumitrescu

lansare_carte_-_romaneste_punct_si_de_la_capat_websize-224.jpg

lansare carte florin dumitrescu
Andrei Aradits a participat la lansarea cărţii prietenului său

În 2019, chef Florin Dumitrescu s-a bucurat de succes în plan profesional. Exceptând emisiunea Chefi la cuţite, care este urmărită de mii de români, Florin Dumitrescu a mai avut un motiv de bucurie, căci şi-a lansat cea de-a doua carte, cu titlul "Româneşte. Punct şi de la capăt". Lansarea cărţii a reprezentat o dublă premieră pentru gastronomia românească întrucât a fost prima dată când un chef publică o carte despre bucătăria românească modernă. În plus, prefaţa cărţii a fost semnată de un chef cu trei stele Michelin.

Loading...