Ziua de 8 mai este una specială pentru cel mai tânăr dintre jurații emisiunii "Chefi la cuțite", Florin Dumitrescu. În urmă cu șapte ani, în această zi se căsătorea civil cu aleasa inimii sale, Cristina Sima. Bucătarul nu a trecut cu vederea importanța acestei zile, din contră, a scris un mesaj emoționant pe pagina personală de Facebook, dedicat soției.


Florin Dumitrescu şi soţia sa, Cristina Sima împlinesc pe 8 mai 7 ani de la căsătoria civilă, prilej cu care carismaticul bucătar i-a transmis partenerei de viață un mesaj emoționant. În rândurile scrise de Florin, el rememorează, cu drag, cum s-a desfășurat ziua de 8 mai 2013 și îi transmite alesei sale dragostea pe care i-o poartă. Alături de mesajul sensibil, Florin a încărcat o serie de fotografii din ziua în care Zelda, așa cum o alintă pe Cristina, a devenit în mod oficial doamna Dumitrescu.

cristina_si_florin.jpg

cristina si florin
Cristina și Florin s-au căsătorit civil în 2013
Foto Mihai Morariu

Mesajul emoționant scris de Florin Dumitrescu pentru soția sa 

"2013, am făcut cununia civilă! Pe 8 mai. Deci astăzi facem 7 ani de când Zelda este oficial doamna Dumitrescu! Masa și dansul la Escargot (unde ne-am cunoscut). Ne-a gătit Razvan Exarhu și ne-a cântat Fane Lăutaru’. Am fost înconjurați doar de familie. A fost una dintre cele mai tari zile din viața mea, mai ales că Cristina a fost punctuală, fără ironie, nu a întârziat nici 1 minut. Zeldo, te iubesc tare! La mulți ani!”, a scris chef Florin Dumitrescu, pe pagina personală de Instagram.

florin_si_cristina_in_ziua_nuntii.jpg

florin si cristina in ziua nuntii
Florin și Cristina, în ziua nunții
Foto Arhivă personală

Florin și Cristina s-au cunoscut la restaurantul în care chef Dumitrescu lucra 

Florin Dumitrescu şi soţia lui, Cristina Sima, s-au cunoscut în restaurantul unde celebrul chef lucra. Ea venise să deguste un nou fel de mâncare, iar o banală întrevedere în interes de serviciu s-a transformat ulterior într-o poveste de dragoste. Astăzi, sunt părinții a două fetițe superbe de 6, respectiv cinci ani. 

Loading...