Toamna aceasta, chef Cătălin Scărlătescu își va relua locul la masa jurizării pentru cel mai nou sezon "Chefi la cuțite", însă, până atunci, juratul are în plan să transforme ultimele zile de vară într-un adevărat ospăț culinar.


Festivalul Scoicilor își redeschide porțile pentru a doua oară anul acesta, cu o ediție specială, de toamnă, iar gurmanzii sunt așteptați între 29 august și 1 septembrie în Piața Ovidiu din Constanța, la un nou festin gastronomic, sub marca consacrată a iubitului jurat. 

photocredit_claboomedia1.jpg

festivalul scoicilor
Festivalul Scoicilor va avea loc între 29 august și 1 septembrie
Foto: Claboo Media

 

”Festivalul Scoicilor rămâne cel mai drag eveniment pe care l-am făcut! Tocmai de aceea vreau să aduc din nou oamenii împreună, la final de vară, și sper ca toți constănțenii, dar și cei care au venit din cele mai îndepărtate colțuri ale țării la malul mării, să ne treacă pragul pentru un spectacol în bucate cu și despre scoici. Va fi o ediție extraordinară!”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

Toți cei care nu pot rezista în fața midiilor pane, a tocănițelor din fructe de mare, a scoicilor sotate cu vin sau cu sos de roșii și pătrunjel, sunt așteptați în Piața Ovidiu, din centrul vechi al Constanței, acolo unde îl pot întâlni și pe chef Cătălin Scărlătescu, prezent în toate cele patru zile de festival.

Când începe noul sezon "Chefi la cuțite"

chefi_familii_la_cutite_2_0.jpeg

chefi la cutite
Emisiunea "Chefi la cuțite" se întoarce din toamnă
Foto: arhivă personală

 

Longeviva emisiune culinară "Chefi la cuțite" se întoarce pe micile ecrane din această toamnă cu un nou sezon. Ce mai recent sezon difuzat a fost unul special, dedicat familiilor, și a fost câștigat de familia Băitoi, venită din Republica Moldova. Cei patru membri ai echipei au plecat acasă cu premiul de 10.000 de euro.

 
 
Loading...