Solistul trupei Paraziţii pare din ce în ce mai lipit de televiziune, dar iată că filmările nu îi încurcă planurile nici în muzică. Este jurat în două emisiuni de la Antena 1, “iUmor” şi “The Four – Cei 4”, dar are şi concerte pe bandă rulantă în străinătate.


Veste bună pentru fanii lui Cheloo, de la Paraziţii, pe numele lui adevărat Cătălin Ştefan Ion (39 de ani). Solistul este din ce în ce mai vizibil, căci este jurat la emisiunea “iUmor”, alături de Delia şi de Mihai Bendeac, difuzată în fiecare duminică, de la ora 20.00, dar asta nu e tot. S-ar părea că şefii postului au fost mulţumiţi de prestaţia acestuia, pentru că din 31 martie artistul de hip hop va mai avea parte de încă o provocare, tot la Antena 1.

Cheloo va fi din nou jurat, însă la noua emisiune, “The Four – Cei 4”, alături de Antonia, Feli şi solistul de la “Carla’s Dreams”. Colaborarea lui Cheloo cu Mihai Bendeac nu s-a oprit aici, căci solistul şi actorul au bătut palma şi au colaborat pentru coloana sonoră a proiectului “Băieţi de oraş”. Cheloo este ocupat şi cu prietenii lui din trupa Paraziţii, Ombladon şi Freakadadisk, căci sunt foarte solicitaţi la export. Ei vor va cânta pe 27 aprilie la Londra, pe 28, la Birmingham şi pe 29, la Dublin.   

 
 
Loading...