Este unul dintre cei mai apreciați actori. În palmaresul său se regăsesc peste o sută de roluri în filme și teatre. ”Despre oameni și melci”, ”Cealaltă Irina”, ”Cea mai fericită fată din lume”, ”Hârtia va fi albastră” sau ”California Dreamin'” sunt doar câteva din filmele din distribuția cărora a făcut parte. La 41 de ani, dintre care 15 ani petrecuți pe scenă, Andi Vasluianu spună că încă mai are emoții, într-un interviu sincer, pentru revista ”ZOO”.


”După o vară, după un concediu, dacă nu joc, băi, am niște emoții, nu mai pot. E greu să mă stăpânesc. Tot timpul am sentimentul că o să mor de inimă înainte să intru în spectacol. Când intru pe scenă, nu mai am emotii, dar atunci, înainte să intru, sunt terminat de creier, fac ture și poteci prin spatele scenei”, a povestit actorul pentru respectiva publicație.. Extrem de apreciat de regizori pentru capacitatea fantastică de a trece cu ușurință de la un rol la altul, Vasluianu este un actor modest. ” Nu sunt un actor de premieră. Nu am fost niciodată și nici nu o să fiu. Nu mi-a ieșit până acum. Mi-a ieșit bine, dar niciodată așa cum aș fi vrut eu”, a mai spus acesta.

Și în viața personală se bucură de succes. Are o familie de nota zece. Se iubește de ani buni cu Laura, iar de aproape trei ani etset tătic de fetiță.

”Când abia începea să meargă, erm atât de cretin că stăteam tot timpul în spatele ei. Acum s-au complicat lucrurile, e cu urcat de scări. Îmi vine să o protejez în toate felurile, să nu se lovească. E o tâmpenie, e doar în capul meu, știu. Plus că mai apare imaginația aia tâmpită-dacă i s-ar întâmpla ceva- și începi să înflorești și crește în capul tău”

 
 
Loading...
Citeste tot despre: