Luni, 20 martie, de la 20.30, se va difuza la Pro TV cea de-a treia ediţie din show-ul de dans „Uite cine dansează”. Click! îţi spune cine își face deja bagajele de plecare, dar şi ce surprize îi așteaptă pe telesepectatorii de acasă.


După ce, săptămâna trecută, Dana Budeanu şi Emil Rengle au fost nevoiţi să se retragă, din cauza accidentării suferite de creatoarea de modă, iar Oana Zăvoranu şi Daniel Dobre au fost eliminaţi, o nouă seară de emoţii este gata să înceapă.

Au rămas 10 cupluri în concurs, vedetel şi coregrafi, însă unul dintre acestea va trebui să plece acasă. Juraţii dau note, iar publicul votează de acasă, aşa că fiecare are şansa lui de a merge mai departe. Din evoluțiile de până acum, putem bănui însă că actorul Octavian Strunilă şi iubita sa, coregrafa Oana Botez, sunt cel mai aproape de eliminare. Dansurile celor doi nu au impresionat, drept urmare protagoniștii au primit cele mai mici note din concurs. E adevărat că Oana a suferit și o accidentare, care a împiedicat-o să se antreneze la capacitate maximă. Rămâne să aflăm în această seară dacă cei doi vor reuși să se salveze în mod miraculos de la eliminare.

Ocolul pământului în 10 dansuri!

În concurs au mai rămas 10 perechi de dansatori, care pregătesc 10 dansuri pline de culoare, strălucire, energie. Concurenții repetă, în medie, câte 8 ore pe zi, chiar și în weekend, și învață stiluri tradiționale din lumea întreagă, pe care le vor executa pe ritmuri de dans sportiv.

În show-ul de luni telespectatorii vor vedea o adevărată desfășurare de forțe pe scenă: machiaje speciale, create pentru a reflecta cultura din care face parte fiecare dans, peste 70 de costume extraordinare, gândite și realizate în timp record, elemente fascinante de grafică și lumini, care ne vor teleporta în pași unduitori în diverse colțuri ale lumii și ne vor face cunoscute tradiții fascinante.

Tot în cea de-a treia ediție a emisiunii,  coregrafii-concurenți din cele 10 perechi vor dansa atât cu partenerii lor din concurs, cât și cu baletul Cobo. Împreună vor crea un moment special în timpul show-ului și vor prezenta un moment de folclor mexican stilizat, un stil electrizant, plin de efervescență, dinamism și foarte multă culoare.

Loading...