Lavinia Pârva a sărbătorit într-o discreție totală împlinirea a 31 de ani. Iubita lui Ștefan Bănică Jr. a stat aproape toată ziua în casă, iar când a ieșit a făcut deliciul vecinilor cu cățelul ei. De altfel, necăjită că nu reușește să scoată niște bani de la un bancomat, Lavinia a revenit la sentimente mai bune după ce bichonul a început să sară în jurul ei cu chef de joacă.


Marți, 24 noiembrie, Lavinia Pârva a împlinit 31 de ani. Iubita lui Ștefan Bănică Jr. a preferat să-și petreacă ziua în vila în care locuiește împreună cu artistul și să răspundă, probabil, la telefoane. E drept că nici vremea de afară nu prea îmbia la plimbare.

Fotoreporterii Click! au surprins-o când ieșit din casă pentru puțin timp la orele amiezei, însoțită de cățelul ei, un bichon havanez cu mare chef de joacă. Cântăreața s-a îmbrăcat sport, ca pentru o ieșire până la colțul străzii, în pantaloni bufanți din catifea, pe care i-a băgat în cizmele negre din piele, și cu o geacă portocalie din fâș, până în talie, cu o bordură din blană naturală la glugă.

Iubita lui Ștefan Bănică Jr. a dat o fugă până la un bancomat, de unde a încercat să scoată niște bani. Fără succes, însă, în ciuda telefoanelor pe care le-a dat pentru rezolvarea problemei. În tot acest timp, cățelul și-a așteptat cuminte stăpâna.

La plecare, însă, chiar dacă Lavinia era neagră de supărare, cățelul s-a pus pe țopăit și a reușit să-i readucă zâmbetul pe buze.

 • lavinia parva
  Lavinia Pârva dă un telefon după ce își dă seama că nu poate scoate bani de la bancomat
  foto: Mihai Ionescu
 • lavinia parva
  LaviniaPârva mai face o încercare la bancomatul buclucaș. Cățelul o așteaptă cuminte
  foto: Mihai Ionescu
 • lavinia parva
  Supărată că nu a reușit să scoată bani, Lavinia dă să plece acasă
  foto: Mihai Ionescu
 • lavinia parva
  Cățelul nu mai rezistă și își cere porția de hârjoneală
  foto: Mihai Ionescu
 • lavinia parva
  Lavinia nu rezistă mult și se apleacă să-l mângâie pe simpaticul bichon
  foto: Mihai Ionescu
 • lavinia parva
  Misiune îndeplinită pentru bichon! Laviniei îi revine zâmbetul
  foto: Mihai Ionescu
 • lavinia parva
  Stăpâna și cățelul pleacă veseli spre casă
  foto: Mihai Ionescu
1/7

Ştefan Bănică Jr. a recunoscut relaţia cu Lavinia Pârva abia în 2013, după divorțul de Andreea Marin. Relația lor a fost însă dată la iveală de fotoreproterii Click! în 2011, Lavinia a fost surprinsă intrând pe strada pe care Ştefan avea un apartament. Cei doi au petrecut acolo trei ore, iar la ieșire, observând fotografii, artista l-a avertizat pe Ștefan să nu iasă.

lavinia-parva-stefan-banica-celebrity-awards-2014-1.jpg

lavinia parva
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică formează un cuplu, oficial, din 2013
foto: arhivă Click!

 

 
 
Loading...