Mare e grădina Domnului! În ultima zi a lunii ianuarie Laurette Atindehou a anunţat că se mărită. Nu cu un bărbat oarecare, ci cu Ciprian Nistor, un afacerist timişorean condamnat la zece ani de închisoare pentru o evaziune de 3 milioane de euro. Evenimentul va avea loc peste zece zile în Penitenciarul Giurgiu.


În plin proces de custodie cu tatăl copilului ei, Laurette Atindehou (33 de ani) se mărită! Nu cu magnatul Ion Ţiriac (77 de ani), aşa cum se aştepta multă lume după ce toată vara a condus maşini de la firma lui, ci cu Ciprian Nistor (37 de ani) un afacerist timişorean, fost crai de Dorobanţi care are în palmares  femei precum Adina de la Heaven, Andreea Spătaru sau Cosmina Păsărin.

Până aici nu ar fi nimic ciudat, însă viitorul mire face probe pentru costumul de ginerică în penitenciarul Giurgiu. Nu este o glumă, ci realitatea, căci bărbatul se află la puşcărie încă din aprilie lui 2015, condamnat într-un dosar pentru o evaziune fiscală în valoare de 3 milioane de euro, pentru care trebuie să execute zece ani de puşcărie. Peste fix zece zile, Laurette şi iubitul puşcăriaş se vor căsători, iar evenimentul ar putea avea loc chiar după gratii, însă acest lucru nu le ştirbeşte din fericire, mai ales că Laurette a acceptat cererea în căsătorie destul de greu. ”Sunt extrem de fercită. O să mă mărit, în curând o să devin doamna Nistor. Ne vom căsători în puşcărie, sau dacă va primi permisia de cinci zile conform legii,  la Starea Civilă. Astăzi am depus actele şi aşteptăm să ne comunice răspunsul”, a declarat pentru Click!, Laurette Atindehou.

Relaţia atipică pe care mulatra o are cu afaceristul timişorean nu este o noutate. Cei doi se iubesc din vara lui 2014, iar Laurette a fost răsfăţată ca o regină, ba i-a condus şi maşinile. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute pe fosta asistentă tv la volanul unui BMW în valoare de 70.000 de euro. Chiar dacă a fost surprinsă vara trecută făcând  plajă lângă Ion Ţiriac, la Mamaia, Laurette avea grijă ca iubitul din pucşărie să nu-i ducă dorul. Astfel, fosta asistentă tv dădea cu subsemnatul la un cabinet notarial. În actul respectiv, ea declara că are o „relaţie de concubinaj stabilă din anul 2014 cu Nistor Ciprian”. Motivul pentru care Laurette a scris negru pe alb că se iubeşte cu Ciprian este că ea şi-ar fi dorit să aibă parte de câteva momente intime şi, conform legii, acest lucru ar fi fost posibil doar în baza unui act notarial, în cazul cuplurilor necăsătorite.

Prin tribunale cu tatăl copilului ei

2-bd-3.jpg

Mihai, fostul iubit

A avut o relație cu Mihai Ștefan, iar rodul iubirii lor este Serena, o fetiță căreia mulatra i-a dat viață în decembrie 2011. În 2014 relația lor a devenit toxică și au început războiul, la tribunal, pentru copil. De aproximativ trei ani, afaceristul și fosta asistentă tv nu au reușit să facă pace, mai mult, în iunie 2016, Laurette a cerut magistraţilor custodia exclusivă a fetiţei şi a câştigat atunci ordonanţa preşedinţială. În octombrie, 2016, Laurette a mai avut parte de un episod scandalos cu Mihai Ștefan după ce acesta i-a sustras jeep-ul din fața casei.

2-bd-4.jpg

Laurette luptă pentru custodia fiicei ei

Click! spune

În urmă cu zece ani, Laurette Atindehou a intrat în atenția presei ca fiind iubita lui Stelian Ogică. A câștigat bani din modeling defilând în mai multe prezentări de modă, apoi a fost asistentă tv în emisiunea Adrianei Bahmuțeanu, de la Kanal D. Laurette este cunoscută și pentru schimbările estetice. A avut însă și experiențe neplăcute în 2012, când s-a ars la propriu într-o clinică estetică, după ce a vrut să scape de vergeturile de pe abdomen cu o procedură cu laser.

Click! spune

În anii 2007-2008, Ciprian Nistor și Andreas Nadasdy au profitat din plin de „boom-ul imobiliar”. Printr-o reclamă agresivă, ei au promis că vor construi locuințe și au încasat de la zeci de persoane avansul pentru apartamente, în cadrul „afacerii Radisson”. În loc să construiască blocul promis, țeparii au spart banii în vacanțe de lux și i-au lăsat pe oameni cu buza umflată.

 

 

Loading...