Solista şi prezentatoarea emisiunii „Vorbeşte lumea” a lansat un videoclip la piesa „Hopa, Hopa” împreună cu Andrei Tostogan (29 de ani), un solist simpatic de la Chişinău. Lora ne-a povestit, într-un interviu, despre cele mai recente evenimente din viața ei, dar și despre cele viitoare.


Click! Eşti mereu pe drumuri, faci mereu câte ceva! Când îţi iei vacanţă?

Lora: Aşa e! Nu ştiu când voi lua vacanţă, nu am nici un plan momentan... Îmi doresc o vacanţă, am nevoie de o vacanţă. E posibil să mergem la prietenii noştri de la Galicea, de la moşie de la Galicea Mare, undeva pe lângă Craiova, unde să dorm o săptămână, să stau în natură. (intervine Celia, care spune că a invitat-o şi în Australia). Da, mă invită de trei ani şi de fiecare dată intervine ceva. Îmi doresc să merg în locuri liniştite, să nu fie zgomot şi agitaţie, să fiu înconjurată doar de oameni care mă cunosc foarte bine şi cărora le sunt dragă. 

Care este programul tău de când prezinţi alături de Cove „Vorbeşte lumea”?

Mă trezesc la 8 dimineaţa, la 10 sunt pe platoul emisiunii, cablată tot, să încep emisiunea, de luni până vineri, la Pro Tv, la „Vorbeşte lumea”. Şi apoi sau între, pentru că mai nou au început concertele şi în timpul săptămânii, am avut chiar şi luni. Merg şi mă întorc noaptea ca să pot merge dimneaţă la emisiune. Weekendurile, la fel şi tot aşa. Am filmat videoclip nou cu Tostogan la piesa „Hopa Hopa”, pe care îl puteţi vedea şi voi pe Youtube.

Timp pentru tine mai ai? Ce ţi-ai dori să ai timp să faci? Mergi la film?

Vreau sa dorm. E riscant să merg la film, pentru că risc să adorm la film. Aşa că mă uit pe Netflix acasă, mai văd un episod din ceva.

Cine e Tostogan, brunetul simpatic cu care Lora a lansat "Hopa Hopa"?

Partenerul de videoclip al Lorei se numeşte Andrei Tostogan, a venit din Republica Moldova şi deja a colaborat cu Ami la o piesă. “Sunt Andrei Tostogan, am 29 de ani, sunt din Moldova şi iubesc viaţa prin muzică alături de băieţii mei din trupă. Prefer să mă simt tânăr, deşi barba mă face să par mai matur. M-am creat ca şi muzician în Republica Moldova, iar în 2010 am venit în România, unde m-am stabilit. Am cântat la concursul de muzică de estradă «Doinea şi Ion Aldea Teodorovici», unde am cântat în memorial lor şi am luat premiul special. Concursurile îţi dau capacitatea să înfrunţi sentimente de frică şi să te facă mai tare, dar important e să munceşti în studio şi să lansezi piesele pentru public. M-am mutat aici, ajung înapoi acasă foarte rar, însă aici vreau să mă dezvolt. Aici am ce învăţa, concurenţa dictează tonul şi oamenii muncesc foarte mult pentru a scoate piese bune. Din 2010 am lucrat ca şi producător cu mai multe proiecte. Şi apoi am zis că dacă sufletul cântă, cum se ştie, de ce să nu cânt şi eu? Am început acum doi ani ca şi cântăreţ, am început cu Ami, cu piesa «Sunt bine», iar acum cu Lora. Cât despre pasiuni, îmi plac maşinile retro, mi-am luat acum 3 ani o «broscuţă», un Volkswagen din ’68. Stau săptămâni întregi şi lucrez la motor, dar e unicul loc în care pot să mă relaxez şi mă autodepăşesc. Este «broscuţa» mea de suflet pe care o am şi o intreţin”, ne-a povestit solistul.  

 

 

Loading...
Citeste tot despre: