Când nimeni nu mai spera ca celebrul burlac să se cumințească, iată că cineva a reușit să îl strunească și, mai mult, să îl facă tătic. Femeia care i-a dăruit o fetiță lui Codin Maticiuc se numește Ana și este frumoasă de pică. Brunetă, naturală și cu o siluetă de invidiat, deși este mămica a doi copilași.


Odinioară, despre Codin Maticiuc se știa că este un milionar celebru, cu o viață de  noapte extrem de tumultuoasă, și cu un palmares de invidiat. Anna Lesko, Gina Pistol, Flavia Mihășan, Corina Zugravu, Raluca Lăzăruț, Maria Dinulescu, Anamaria Ferenț sunt doar câteva dintre domnișoarele oficiale cu care s-a afișat. Iată că în ultima perioadă, imaginea lui Codin s-a schimbat considerabil, iar trecerea de la craiul de Dorobanți, la statutul de filantrop și părinte dedicat i-a uimit pe toți.

ana-pandeli_5.jpg

ana pandeli
Ana Pandeli este extrem de seducătoare
foto: arhiva personală

Anul acesta, în luna aprilie, Codin Maticiuc a devenit tătic. Iubita lui a adus pe lume o fetiță superbă, care a fost botezată Smaranda, așa cum o cheamă și pe mama lui Codin.

ana-pandeli_7.jpg

ana pandeli
Bruneta are un corp de invidiat
foto: arhiva personală

În toată această perioadă, Maticiuc a ținut secretă identitatea femeii care l-a cumințit. Păcat, pentru că tânăra care i-a dăruit o moștenitoare este o femeie superbă, naturală, cu chip spectaculos și corp de fotomodel.

ana-pandeli_2.jpg

ana pandeli
Ana mai are un fiu dintr-o relație anterioară
foto: arhiva personală

Femeia se numește Ana, are puțin peste 30 de ani și mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, pe care Codin îl iubește ca pe fiul său. Deși a trecut prin două nașteri, Ana are o siluetă de invidiat. Un trup de sirenă, păr lung, negru, ondulat, sâni naturali și niște picioare de felină.

ana-pandeli_3.jpg

ana pandeli
Ana pandeli, femeia care l-a făcut tătic pe Codin Maticiuc
foto: arhiva personală

Deocamdată, Ana și Codin nu sunt căsătoriți, însă afaceristul a spus că, la un moment dat, se va întâmpla de la sine și acest lucru.

Citește și:

Cum arată viața lui Codin Maticiuc, de când a devenit tătic: «Smaranda seamănă cu bunica ei«

Codin Maticiuc a plâns când şi-a văzut fetiţa. Imagine emoţionantă

 

 
 
Loading...