Maria Rădeanu, un mix emoționant de vioară și voce pentru care a primit 4 de DA în ultima ediție difuzată a emisiunii Românii au talent. A fost concurentă la Vocea României, iar Smiley a recunoscut-o. Iată ce i-a spus acesta.


Încă de la grădiniţă a cântat în cor, dar a fost şi solistă. 

A studiat vioara din clasa întâi până în clasa a 12 - a, dar și pianul, ca instrument secundar. A cântat și vocal, din plăcere, în diverse coruri. 

Idolul său este Maria Callas, iar dacă ar fi să aleagă o solistă contemporană, Angela Gheorghiu este cea pe care o admiră cel mai mult. 

La televizor a apărut la Vocea României, în etapele audițiilor pe nevăzute, dueluri, primele două show-uri live. Visează să cânte pe cele mai mari scene din țară şi din lume. 

Daca ar câștiga, ar face un curs de pregătire internaţional, de operă, şi ar mai oferi şi altcuiva, care nu are posibilităţi, un astfel de cadou. 

Maria Rădeanu a participat și la Vocea României

Maria Rădeanu a participat și la Vocea României în 2017, iar Smiley a remarcat-o imediat. Aceasta a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă, iar Smiley a înțepat-o imediat. „Ai făcut o alegere greșită”, i-a spus acesta în glumă. 

 
 
Loading...