Minciuna are picioare scurte şi s-a dovedit încă o dată în cazul concurentului de la Antena 1! Deşi superiorii de la "Chefi la cuţite" s-au convins că angajatul lor îndrugă verzi şi uscate la tv doar ca să impresioneze audienţa, la actualul loc de muncă el face în continuare parte din echipă. Miklos Tolnai lucrează la un local cu pretenţii din judeţul Dej şi le găteşte clienţilor unui hotel de trei stele.


Luni seara, la emisiunea „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, Miklos Tolnai le-a "servit" juraţilor şi telespectatorilor nu doar o farfurie frumos aranjată, ci şi o poveste emoţionantă. Concurentul a susținut că a participat la cinci operațiuni ale Armatei Române, una în Bosnia, două în Irak și două în Afganistan, ca militar activ. El a continuat în acelaşi stil şi le-a spus juraților că a fost trecut în rezervă, în urma unui accident suferit în Afganistan, la 26 de ani și că are toate coastele lipite de coloana vertebrală cu plăcuțe. În realitate, Miklos Tolnai nu a călcat vreodată pe un câmp de luptă, ci a stat mai mult pe la cratiţă, acolo unde este şi acum. Tânărul este un bucătar, originar din Gherla, şi încă unul apreciat, din moment ce şefii şi colegii de la un local din Dej îl apără în acest scandal uriaş.

"Conducerea nu a luat nicio măsură împotriva lui. Toţi bucătarii noştri sunt oameni de bază în echipă. Povestea care se vehiculează mai puţin ne interesează", a fost reacţia celor de la restaurantul unde bucătarul este angajat. 

Oficialii Ministerul Apărării Naţionale au fost cei care au explicat faptul că bucătarul din Gherla nu a avut nicio legătură cu Armata României. În urma verificărilor făcute de MapN, Tolnai nu figurează în baza de date nici ca militar în rezervă, nici ca militar activ.

Premiul cel mare de la „Chefi la cuțite” este de 30.000 de euro, sumă pentru care nu este de mirare de ce unii sunt în stare să joace şi teatru ca să pună mână pe aceşti bani. Nici Antena 1 nu l-a scos din show. Imagini cu prestaţia lui în concurs vor fi difuzate şi în ediţiile următoare, mai puţin poveştile, care au fost "tăiate" la montaj.   

 
 
Loading...