Atacatoarea Mirelei Vaida a fost reținută de oamenii legii, după ce a aruncat spre prezentatoare cu un bolovan. Din fericire, un operator a sărit la timp în ajutorul Mirelei, imobilizând-o pe agresoare.


Poliția a intervenit de urgență, după ce Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată, care i-a strigat pe un ton amenințător: ”Să-mi dai banii! Să-mi dai banii!”. 

Polițiștii de la Secția 4 au intervenit de urgență, iar atacatoarea a fost transportată la spital. "În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează să fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date, aceasta ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept", au prezizat surse judiciare, pentru știripesurse.ro. Potrivit aceleiași surse, agresoarea a fost externată de la Spitalul Obregia pe data de 12 martie, cu diagnosticul de „retard”.

vaida_agresoare_.jpg

agresoare incatusata
Agresoarea Mirelei Vaida a fost încătușată de polițiști
foto: captură/Antena 1

Citește și:

Mirela Vaida, atacată de o femeie dezbrăcată, în emisiune! „Un pietroi trebuia să vină direct în capul meu!”

 
 
Loading...