Artiştii noştri au preluat moda starurilor de peste Ocean, astfel că şi-au angajat asistenţi personali, dar nu bărbaţi, ci femei grijulii. Fotoreporterii Click! l-au surprins adesea pe Florin Piersic (81 de ani) în compania impresarei sale, pe care o alintă ”Scumpi”. Acesta îl însoţeşte la cumpărături, îl ajută cu spectacolele, şi adesea îl invită în căsuţa ei, din Baloteşti.


Ajuns la vârsta de 81 de ani, Florin Piersic, unul dintre cei mai frumoşi şi mai talentaţi actori din România, recunoaşte că nu mai este la fel de vioi ca-n anii tinereţii şi că are nevoie de sprijin. Se poate însă declara un mare răsfăţat, căci la Cluj, unde este stabilit, cea de-a treia lui soţie, Anna Torok, îi face toate poftele, iar la Bucureşti, când vine pentru spectacole, ştafeta este preluată de impresara lui, Cristina Munteanu.

masina4w34.jpg

Impresara conduce Renault-ul actorului spre casa ei din Balotești

 

Cei doi au fost surprinşi adesea, de fotoreporterii Click!, în timp ce mergeau la cumpărături sau când ea îi conducea maşina. Florin ne-a vorbit despre Cristina, care, între timp, i-a devenit şi bună prietenă: ”Da, aş putea spune că sunt ca Radu Beligan, am nevoie de ajutor, de o persoană în prezenţa mea, pentru că eu umblu mult, prin toată ţara, şi am nevoie de cineva care să mă îmbrace, să-mi ducă hainele, să mă ajute să-mi pun haina pe mine, să mai conducă maşina pentru că nu aş mai putea să fiu şi pe scenă, şi să fac şi toate aceste lucruri”, ne-a dezvăluit maestrul Piersic.

casa43423.jpg

Casa impresarei

 

Reporterii Click! au mai aflat că impresara marelui artist deţine o căsuţă cochetă în Baloteşti, în care Florin mai poposeşte, în timpul liber, pentru a lua o gură de aer curat sau pentru a savura o cafeluţă: ”Da, da, acolo locuieşte ea, e o căsuţă frumoasă”, a mai adăugat el. Piersic continuă să înregistreze un mare succes cu piesa ”Străini în noapte”, spectacol pe care îl prezintă de zece ani în toate colţurile ţării: ”Recent am fost la Galaţi, Piatra Neamţ şi Bacău. Săptămâna trecută am jucat la Târgu Bujor. Mă pregătesc pentru două spectacole care vor avea loc pe 12 iunie la Lugoj, şi pe 13 iunie la Timişoara, unde voi merge a 50-a oară. Pe 19 iunie revin la Bucureşti cu aceeaşi piesă”, a spus el. Florin a suferit un mare şoc, în urmă cu trei săptămâni, când prima lui soţie, actriţa Tatiana Iekel, a încetat din viaţă. Cei doi au divorţat în urmă cu 40 de ani, însă au rămas în relaţii amiabile, de dragul fiului lor, Florin Piersic Jr: ”Am iubit-o enorm pe Tatiana, ea este cea care mi-a dăruit primul copil”, a zis el,  după decesul actriţei. 

Cristi Minculescu își vizitează impresara cu mască pe faţă

sotie8787.jpg

Rodica Minculescu, soţia cântăreţului, trăiește în Germania

 

Cât îl privește pe Cristi Minculescu (58 de ani), solistul trupei Iris, acesta s-a comportat adesea de parcă ar avea ceva de ascuns, în momentul în care era însoțit de impresara lui, Raluca Mihail.

 

Fotoreporterii Click! i-au surprins, în urmă cu doi ani, în timp ce intrau, umăr la umăr, în blocul Ralucăi, unde au zăbovit preț de câteva ore. Ca să nu fie recunoscut, el și-a acoperit fața cu gluga hanoracului. Femeia face și pe șofer, atunci când el trebuie să ajungă la concertele din țară.

 

Cristi Minculescu este căsătorit din 1977 cu Rodica, fostă profesoară de germană. În 2009, aceasta i-a salvat viața, donându-i lui Cristi o parte din ficatul ei. Cei doi soți s-au stabilit în Germania, iar apropiații lor susțin că Rodica câștigă un ban în plus, ca traducător, la un centru medical.  Locuiesc într-un apartament pentru care trebuie să scoată din buzunar în jur de 1.000 de euro lunar. 

Mărgelatu’ a fermecat multe femei frumoase

piersicsotie8798.jpg

Cu Anna Torok s-a însurat în anul 1993, după 7 ani de relaţie. Acum trăiesc la Cluj-Napoca

 

Îndrăgitul  actor născut la Cluj a frânt numeroase inimi, a trăit poveşti de iubire picante, demne de scenariul unui film de la Hollywood. Pe lângă cele trei soţii, Tatiana Iekel (83 de ani), Anna Széles (73 de ani) şi Anna Torok, cea cu care îşi împarte viaţa şi acum, Piersic a avut numeroase idile, fiind recunoscut drept un mare crai. Prima pe care a dus-o la altar a fost actriţa Tatiana Iekel. Povestea lor a debutat la Paris, în anul 1958, iar după doi ani de amor pasional şi-au unit destinele. Căsnicia nu a durat decât până în anul 1974, iar din relaţia lor a rezultat un copil, Florin Piersic Jr, care a îmbrăţişat meseria părinţilor săi. În scurt timp, viaţa i-a scos-o în cale pe superba actriţă de origine maghiară Anna Széles, de care Florin s-a îndrăgostit în autobuz. În 1975 s-au căsătorit, iar în 1976 a venit pe lume fiul lor, Daniel. Pasiunea se stinge de tot în 1985, când Piersic şi Széles divorţează, actriţa mutându-se în Ungaria cu copil cu tot. Pe când era căsătorit cu Ana Szeles, Mărgelatu a avut o relaţie interzisă cu Angela Similea. Florin Piersic s-a căsătorit în 1993 cu o contabilă, Anna Torok, pe care a cunoscut-o în 1986 într-un avion şi alături de care este şi astăzi.

 
 
Loading...