Zina Dumitrescu a trăit 82 de ani, dar joi (28 martie) în jurul orei 15.00, celebra creatoare de modă şi-a dat ultima suflate în camera ei de la azilul de bătrâni din Ghermăneşti unde stătea de 7 ani. "Mama Zina" a murit însă cu o mare durere în suflet. Unicul ei fiu, Cătălin Negreanu, care stă în Elveţia, o vizita rar, relaţia lor fiind una tensionată. Abia în ultimii ani, cei doi au reuşit să ajungă la sentimente mai bune.


Zina Dumitrescu a murit singură joi (28 martie) la 82 de ani, aşa cum şi-a trăit de fapt şi ultima parte din viaţă. Pe numele ei real Zenobia Bogoş, creatoarea de modă suspina mereu după fiul ei, Cătălin Negreanu (50 de ani), despre care mereu spunea că este foarte ocupat.

catalin-negreanu145435.jpg

Cătălin Negreanu

Nu puţine au fost cazurile când apropiaţii ei l-au condamnat pe Negreanu că şi-a "aruncat" mama la azil, dar bărbatul a susţinut mereu că este depăşit de situaţie din cauza bolii mamei sale. Zina Dumitrescu suferea de Alzheimer, problemă de sănătate serioasă care îi afecta memoria

Cine este fiul Zinei Dumitrescu. Cătălin negreanu şi-a internat mama la azil din 2011 

În 2012, Negreanu a mutat-o după un an pe Zina Dumitrescu de la azilul Mătăsaru din judeţul Dâmboviţa la o casă de bătrâni de fiţe din Ghermăneşti. Aici, "Mama Zina" şi-a petrecut ultimii 7 ani din viaţă, dar a fost la fel de singură. Din 2017, fiul ei începuse să petreacă ceva mai mult timp cu ea şi să-şi facă drum pe la azil. Când el venea, creatoarea de modă era în al nouălea cer. Directorul azilului Ion Cassian a povestit că regretată creatoare de modă ar fi vorbit la telefon cu fiul ei simţind că i se apropie sfâşitul. În ultimul timp, Zina Dumitrescu era foarte slăbită. Stătea mai mult singură şi refuza să mai mănânce.  

Cine este fiul Zinei Dumitrescu. Cătălin Negreanu, implicat într-un scandal

Fiul Zinei a fost director de PR în anul 2016, moment în care a fost implicat într-un scandal cu o fostă colegă de la ziar. „Şef îmi era domnul Cătălin Negreanu, Director de PR, fiu al doamnei Zina Dumitrescu. Un om inteligent, dar destul de nepoliticos şi răutacios cu cele trei gâsculiţe studente din subordine. Eu eram aia desemnată să-i duc şi să-i aduc costumele de la Nufărul, să plimb câinele vecinului, să îi răspund la telefon la 11 seara să îi aduc aminte unde şi-a lăsat cravata. Profesional nu strălucea omul, noroc că eram mulţi şi ne veneau idei la grămadă”, nota colega lui Negreanu pe blogul printesaurbana.ro. Fosta angajată povestea că Negreanu nu îi dădea concediu, o plătea cu un salariu de mizerie şi o înjosea de câte ori avea ocazia. 

 

Citeşte şi:

Zina Dumitrescu a murit. Refuza să mai mănânce şi să mai comunice

Povestea neștiută a Zinei Dumitrescu. A refuzat-o pe Elena Ceaușescu

 
 
Loading...