"Bravo, ai stil!" este emisiunea toamnei la Kanal D. 10 tinere pasionate de modă și stil au început lupta pentru 100.000 de lei și o carieră în televiziune. Trei au părăsit deja competiția, dar intrigile nu lipsesc, iar jurații fac show-ul și mai palpitant.


Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Iulia Albu sunt cei trei membri ai juriului care "taie și spânzură" la "Bravo, ai stil!" Ilinca Vandici este prezentatoarea, cea care încearcă să țină în frâu concurentele, dar și contrele dintre jurați și fete. Echipa celor patru a mai primit un ajutor prețios. Este vorba despre Răzvan Ciobanu. El devine invitat permanent în galle din fiecare duminică și are dreptul de a juriza și de a nota.

Creatorul de modă are un dublu rol în esmisiune: este acolo să le ajute pe concurente, dar și să le taxeze atunci când este nevoie. Ilinca Vandici a spus la "Wowbiz", joi, 15 septembrie, când a fost anunțată noua vedetă din emisiune: "Răzvan este singurul care a reușit să o pună cu botul pe labe pe Iulia Albu".

razvan_ciobanu.jpg

razvan ciobanu
Răzvan Ciobanu este invitat permanent la "Bravo, ai stil!"

 

 
 
Loading...