Cristian Borcea și Valentina Pelinel și-au creștinat, luni (1 mai), fiul în vârstă de 11 luni. Fostul dinamovist a reușit să obțină o permisie de câteva ore, pentru a participa la unul dintre cele mai importante evenimente din viața lui.


Milan Cristian a fost botezat în cadrul unei ceremonii religioase intime, la care au participat numai părinții lui Cristi și mama și sora Valentinei, dar și nașa micuțului. Sursele Click! au aflat că cea care l-a creștinat pe Milan este Alexandra Mihai, fosta iubită a lui Liviu Negoiță.

Fostul primar al sectorului 3 a avut o viață sentimentală tumultuoasă. A fost căsătorit cu Carmen Bichis, însă au divorțat, spun gurile rele, tocmai datorită aventurii pe care bărbatul a avut-o cu Alexandra Mihai. S-a îndrăgostit nebunește și chiar a cerut-o în căsătorie, însă, pe când planificau nunta, politicianul s-a răzgândit brusc și a revenit în brațele fostei soții.

Alexandra Mihai a fost văzută de mai multe ori în prezența Valentinei Pelinel, iar alegerea nașei nu a fost deloc una surprinzătoare pentru apropiați, ele fiind prietene bune, petrecându-și vacanțele împreună, fie că a fost vorba de sejururi în țară sau în străinătate.

Cât despre botez, petrecerea ulterioară ceremoniei religioase va fi la fel de intimă și restrânsă și se va desfășura, cel mai probabil, la reședința familiei Borcea.

Borcea a ieșit din închisoare ca să-l boteze pe Milan! Fosta soție, invitată la petrecere

cristi_borcea_valentina_pelinel.jpg

cristi borcea valentina pelinel
Cristi Borcea și Valentina Pelinel și-au botezat fiul
foto: Arhiva Personală

Ceremonia religioasă s-a finalizat în jurul orei 18.00, iar biserica la care a fost botezat Milan a fost survolată de bodyguarzi pe tot parcursul creștinării. Ulterior, Cristi Borcea, Valentina Pelinel și restul invitaților au plecat spre petrecere.

Fostul dinamovist are puțin timp la dispoziție în libertate, astfel că vrea să profite la maximum de el. Cristi Borcea a vrut să împace și capra și varza, cum spune o voce din popor, așa că a invitat-o și pe fosta soție, Mihaela, împreună cu copiii, la petrecere.

patrick_borcea_botez.jpg


Patrick Borcea a venit la botezul fratelului său Milan
Foto: Mihai Ionescu

Evenimentul se va desfășura, cel mai probabil, la reședința familiei Borcea. La petrecere vor fi prezente doar cele mai importante persoane din viața lui Cristi și a Valentinei, adică părinții fostului dinamovist, mama și sora Valentinei, nașii, și, cel mai probabil, câțiva prieteni buni ai cuplului.

 

 

 
 
Loading...