Două noi fete au încercat să le intre în grații juraților, dar numai una a trecut mai departe. Încă nu este o concurentă cu drepturi depline, însă juriul pare să o fi plăcut pe Sofia, care a venit cu un cățeluș ce a făcut-o pe Raluca Bădulescu să se „topească”.


„Ție, Sofia, am impresia că îți plac trendurile. Se vede că îți place cu styiling-ul, ai înghesuit mănuși, curea, ciorapi...Pari a fi o candidată foarte interesantă”, i-a spus Raluca Bădulescu.

Nici Maurice n-a fost impresionat de ținuta Sofiei, însă a încurajat-o, iar Răzvan Ciobanu i-a spus că atitudinea ei este una bună și că are șanse să devină o concurentă cu drepturi depline la „Bravo, ai stil”.

Cea care a avut numai cuvinte de laudă la adresa Sofiei a fost tocmai cea mai exigentă jurată, Iulia Albu.

„Ce ai făcut este un haos total...Sofia, mie îmi placi foarte mult!”, a spus fashion editorul.

sofia.jpg

sofia concurenta bravo ai stil
Aceasta a fost ținuta propusă de Sofia
Foto: captură Kanal D

 

Sofia are 25 de ani și este din Republica Moldova și o pasionează moda. A absolvit Facultatea de Jurnalism din Chișinău, s-a remarcat la început ca bloggeriță, iar acum este destul de cunoscută în mediul online, ea fiind fondatorul unei reviste de fashion din Moldova.

sofia_palade.jpg

sofia palade
Sofia este jurnalistă

Ce le leagă pe Denisa de la «Bravo, ai stil!» și jurata Iulia Albu

denisa1.jpg

denisa potecaru
Denisa este una dintre concurentele cele mai apreciate de la "Bravo, ai stil!"
Foto: arhivă personală

Una dintre cele mai controversate concurente, dar și cea mai votată este mezina competiției, Denisa, de doar 18 ani. La adresa ei, celelalte fete au avut mai mereu câte ceva de comentat, în special pentru că ea este ajutată de sora sa, care are un atelier de croitorie și care este cunoscută în peisajul monden autohton.

Este vorba despre Raluca Potecaru, fostă asistentă tv și model, acum căsătorită și cu copil acasă, care se dedică afacerilot din domenfiul modei și care se poate lăuda cu o garderobă impresionantă din care nu lipsesc piesele semnate de cele mai mari case de modă. De "averea" vestimentară a Ralucăi beneficiază și Denisa, precum și de sfaturile ei, iar aceste lucruri le scot din minți pe concurente, de cele mai multe ori.

Raluca este și conexiunea dintre Denisa și jurata Iulia Albu. De câteva ori, vedeta a purtat în emisiuni sau în ședințe foto creații semnate Manon Chemise, brandul creat de sora concurentei de la 'Bravo, ai stil!". Iulia nu este singura care are în garderobă asemenea piese, ci și Inna, Alice Peneacă sau Cristina Mihaela, fostă concurentă a primului sezon "Bravo, ai stil!".

Cine este sora Denisei de la «Bravo, ai stil!». Poza și defila în desuuri acum câțiva ani

denisa.jpg

denisa bravo ai stil
Denisa, mezina de la "Bravo, ai stil!"
Foto: captură video Kanal D

Jurații i-au apreciat de multe ori combinațiile dintre haine și accesorii, la fel și publicul. De câteva săptămâni, Denisa se află pe primul loc în topul preferințelor celor care o votează prin SMS. Dacă la începutul show-ului era timidă și deloc vorbăreață, aceasta și-a dat seama că trebuie să fie mai vocală pentru a atrage atenția și pentru a se apăra atunci când este atacată.

Colegele sale de platou au fost uneori dure cu ea și au acuzat-o că, de fapt, ea nu ar avea niciun fel de stil, ci doar o echipă în spate, care o ajută să-și pregătească momentele pentru gală și o soră care-i spune cu ce să se îmbrace.

denisa_raluca.jpg

denisa raluca potecaru
Raluca și Denisa Potecaru
Foto: arhivă personală

 

S-a făcut mare tam-tam pe tema subiectului surorii Denisei, dar nu multă lume știe cine este această îndelung discutată soră. Ea este nimeni alta decât modelul Raluca Potecaru, un nume cunoscut în showbiz-ul de acum câțiva ani, care, însă, a ales să facă o schimbare bruscă în viață și să lase mondenitățile pentru viața de familie.

Este mamă, soție și femeie de afaceri, căci are un business în domeniul vestimentar. Nu pare a duce grija zilei de mâine dacă am fi să ne luăm după imaginile de pe rețelele sociale și după hainele pe care le are din dulap, unele din ele făcute “celebre” de sora ei mai mică.

raluca1.jpg

raluca potecaru
Raluca Potecaru este acum mamă și soție

 

Raluca se dădea drept “ultima virgină din showbiz” și s-a spus despre ea că a avut relații cu fotbalistul Cristi Tănase și cu Don Juanul Codin Maticiuc. A fost asistenta lui Adrian Artene și a Ilincăi Vandici la emisiunea “Cancan Tv”. I-a atras atenția cu frumusețea ei chiar și lui Cătălin Botezatu și nu se temea să apară în desuuri în diverse ședințe foto sau pe podiumul de prezentare.

Coincidența este că Ilinca Vandici, prezentatoarea de la “Bravo, ai stil!”, este cea alături de care Raluca a lucrat în show-ul în care era asistentă. Ilinca este cea care o invită, zi de zi, pe Denisa la defilare în competiția în care se dă lupta stilurilor vestimentare.

raluca12.jpg

raluca potecaru
Raluca Potecaru, pe vremea când era model și asistentă tv

raluca.jpg

raluca potecaru
Raluca a fost asistenta lui Adrian Artene

iulia albu

iulia_albu.jpg

iulia albu
Iulia Albu, într-o creație de-a Ralucăi
Foto: arhivă personală
 
 
Loading...