Nu mulți știu că divorțul de Alexandru Papadopol a fost a doua experiență de acest gen pentru Ioana Ginghină. Căsnicia cu "Papi" a durat 12 ani, însă aceasta a mai fost măritată o dată și tot cu un coleg de breaslă, actorul Daniel Tudorică.


Între 2007 și 2019, Ioana Ginghină purta în acte numele Papdopol, dar înainte de această relație, ea a fost măritată cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în 2004.

daniel_tudorica_primul_sot_al_ioanei_ginghina.jpg

daniel tudorica primul so al ioanei ginghina
Daniel Tudorică a fost căsătorit cu Ioana Ginghină pe când actrița avea 21 de ani
Foto: arhivă personală

Deși primul ei divorț nu a fost mediatizat, actrița a făcut lumină în această situație: „Vreau să fiu mai atentă de data asta pentru că m-am grăbit. De fiecare dată m-am grăbit! Acum gata, mi-am făcut damblaua cu măritatul. Nu mai țin neapărat să mă mărit, poate atunci eram mai disperată. Puțină lume știe că eu am mai fost măritată o dată, înainte de Alexandru, la 21 de ani. Și-atunci, cu Alexandru n-am mai fost așa disperată să mă mărit, dar el a zis să ne căsătorim. Nu cred că aveam o săptămână sau două de relație. A fost o nebunie și am zis ‘ok, hai să ne căsătorim!’. Mi s-a părut comic! Am depus acte, am plătit taxă de urgență pe motiv că pleacă el în străinătate și așa a fost. După o săptămână ne-am căsătorit. Era bine dacă mai stăteam câteva împreună că poate nu se ajungea aici!”,  a dezvăluit Ioana Ginghină pentru Viva.ro

Vedeta a dat de înțeles și pe blogul personal că dacă s-ar mai mărita, ar fi pentru a treia oară și că este deschisă să încerce din nou chiar dacă a trecut prin două eșecuri de acest gen.
 "Cred în căsătorie și cred că mai încerc încă o dată. (...) Divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți. În primul rând, altfel te căsătorești la 20, altfel la 30 și altfel la 40 de ani. Se presupune că nu ai trăit degeaba, deci ai acumulat ceva experiență în domeniu. Apoi mai cred foarte mult că e greu să găsești un om cu care să te potrivești la 20 de ani și să evoluezi în egală măsura cu el, astfel încât să nu existe diferențe în așteptările de la viață, pe o perioada atât de lungă. Cu toții evoluăm în viață și dacă evoluăm diferit, cumva e normal ca drumurile să se despartă. Asta nu înseamnă să nu încercam, asta nu presupune să nu te căsătorești niciodată sau doar foarte târziu, ca să nu ajungi la divorț peste 5 sau 10 unii chiar 20 de ani. Însă ce cred eu cu tărie este că înainte de a intra intr-un mariaj, trebuie să ne facem bine. Să fim fără traume la trup și la suflet",  a transmis Ioana în articolul său.

Cine este Daniel Tudorică, fostul soț al Ioanei Ginghină

daniel_tudorica.jpg

daniel tudorica
Daniel Tudorică a jucat rolul unui oltean curios și vorbăreț în mai multe emisiuni tv
Foto: arhivă personală

 

Daniel Tudorică are 47 de ani și s-a născut în Băilești, județul Dolj. A absolvit secția Actorie la Academia de Teatru și Film și, în prezent, colaborează cu Teatrul Ion Creangă, dar a apărut și “pe sticlă”. 

La Antena 1, prin 2004-2005, îl vedeam deseori în emisiunea realizată de Andreea Bănică și Ionuț Dolănescu, “Folclorul contraatacă”, unde-l juca pe Marinică, "vărul" lui Ionuț, un oltean repezit la vorbă, cu tolba plină de povești oltenești.

 

 

Mai târziu, acesta s-a mutat la Kanal D, unde Niculina Stoican prezenta “Te vreau lângă mine”, în 2011-2012, și unde juca rolul lui Tudorică de la Băilești, "finul" prezentatoarei.

 

Citește și:

Ioana Ginghină e gata să o ia de la capăt: «Vreau să mă căsătoresc din nou»

Adrian Titieni, distrus după ce şi-a văzut fosta nevastă sărutându-se cu Alexandru Papadopol

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...