Multă lume se întreabă cine este soția lui Dan Helciug. Elena are o poveste de viaţă interesantă alături de solitul trupei Spitalul de urgenţă, pe care l-a cunoscut pe... plajă.


Despre cântărețul Dan Helciug (40 de ani) toată lumea a auzit, fie datorită colaborării cu trupele Parlament şi Spitalul de Uregnţă, fie în urma participării la emisiuni de televiziune, precum "Ferma Vedetelor", difuzată în primăvara acestui an la Pro TV. Cine este soţia lui Dan Helciug se ştie mai puţin. Elena, în vârstă de 38 de ani, are cel puţin un punct comun cu celebrul ei bărbat: televiziunea. Asta pentru că ea s-a angajat ca regizor la Antena 1, tocmai marele marele rival al postului unde artistul a făcut valuri în urmă cu câteva luni. Nu e ceva foarte diferit de ceea ce a visat de facă şi pentru ceea ce s-a pregătit, adică regia de film.

Cine este soția lui Dan Helciug. Poveste de dragoste începută la mare

cine_este_sotia_lui_da_helciug.jpg

cine este sotia lui dan helciug
Cine este soţia lui Dan Helciug: o femeie frumoasă şi o mamă dedicată
Foto: arhiva personală

Elena Helciug trăieşte cumva în umbra soţului ei, dar asta nu o deranjează. Au o viaţă împlinită împreună, cu doi copii minunaţi, şi presărată cu iubire. Povestea de dragoste a început la mare în urmă cu un deceniu. Chiar ea a oferit detaliile, pentru Click!, la începutul verii, când s-a terminat "Ferma Vedetelor" şi cântăreţul scăpase de calvarul muncii la ţară.

Ne dăm seama cine este soţia lui Dan Helciug din rândurile de mai jos: “Pe 1 septembrie facem 10 ani de când suntem împreună. În 2005 mă despărţisem de un iubit, regizor, şi am mers împreună cu o emisiune de televiziune la mare. Acolo, Dan m-a văzut pe plajă, şi fără să-şi dea seama, s-a dus direct la fostul şi m-a arătat spunând «O vezi pe blonda aia, m-am îndrăgostit şi mă însor cu ea». Fostul s-a cam supărat, însă noi doi ne-am împrietenit la cataramă. La 1 septembrie mi-a spus că mă iubeşte şi că s-a îndrăgostit. Imediat ne-am mutat împreună, iar după câteva luni am rămas însărcinată. Cununia am făcut-o în 2011”.

Cine este soția lui Dan Helciug: doi copii frumoşi şi veseli

elena_helciug_si_ruxandra.jpg

elena helciug
O imagine care ne arată cine este soţia lui Dan Helciug, aici cu micuţa Ruxandra
Foto: arhiva personală

Nu poţi să spui cine este soţia lui Dan Helciug fără să vorbeşti despre cei doi copii ai lor. Băieţelul Luca Dan a venit pe lume la începutul relaţiei lor şi are acum opt ani. Ruxandra s-a născut după şase ani şi este veselă şi haioasă la fel ca tatăl ei.

Părinţi mândri, Elena şi Dan au numeroase fotografii cu cei doi ştrengari pe conturile lor de pe reţelele de socializare.

Cine este soția lui Dan Helciug: traiul cu un artist, o provocare

elana_h.jpg

elena helciug
Soţia lui Dan Helciug şi Luca, fiul de opt ani
Foto: arhiva personală

Viaţa domestică poate fi distractivă când locuieşti cu Dan Helciug. Cântăreţul nu se dă la o parte atunci când vine vorba de treburi casnice, după cum a mărturisit el într-un interviu. El a mai dezvăluit că gătește foarte rar, însă, atunci când o face, nimeni nu-i mănâncă mâncarea. ”Combinațiile mele culinare trăsnite sunt atât de cunoscute în familie, încât atunci când gătesc, toată lumea ia notițe ca niciodată să nu facă ceea ce fac eu. Pui cu brânză nobilă stropită cu dulceață de struguri, de exemplu”, a povestit Helciug pentru bestmusic.ro.

Cine este Dan Helciug

Ştim cine este soţia lui Dan Helciug, dar iată câteva informaţii şi despre el! A absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică din București și Facultatea de Științe Cognitive. El a jucat în sitcomuri precum ”Agenția Matrimonială”, difuzată pe Antena 1 (alături de Tamara Buciuceanu, George Mihaiţă, Emilia Popescu), "Vine Poliția", difuzată pe PRO TV, "Nimeni nu e perfect", difuzată pe Prima TV. S-a lansat pe piata muzicala alături de formația Parlament și s-a făcut cunoscut mai ales, pentru piesa 'Vine Vara'. Dan Helciug este solistul trupei ”Spitalul de urgență”.

Galerie foto: familia lui Dan Helciug

  • Dan şi Elena vor împlini un deceniu de la căsătorie
  • Luca, 8 ani
  • Ruxandra, 2 ani
1/3
 
 
Loading...