Fosta asitentă tv Mădălina Pamfile trece prin cele mai frumoase clipe. Este însărcinată în șapte luni și urmează să aducă pe lume o fetiță. Bruneta s-a îngrășat câteva kilograme și preferă să nu apară la tv decât după ce va naște.


Fosta asistentă a lui Dan Capatos, la “Un show păcătos” (Antena 1), va intra în curând în grupul mămicilor. La 25 de ani, Mădălina Pamfile este însărcinată și urmează să nască la finalul primăverii o fetiță. După cum se știe, bruneta sexy a divorțat oficial de timișoreanul Alin Bruno în octombrie 2017, după doi de ani mariaj. În momentul separării, Mădălina era deja gravidă cu alt bărbat, cu care s-a afișat pe rețelele de socializare în ianuarie 2018, preferând însă să-i nu-i dezvăluie identitatea. Au fost împreună la munte, iar în fotografiile de pe Facebook el o ține protector de după mijloc, parcă protejându-i burtica. ”Nu vreau să apar la TV momentan, nu dau interviu nimănui. Sunt un pic grăsuţă. Da, sunt însărcinată. Sunt însărcinată în 7 luni. O să am o fetiţă,” a declarat Madalina Pamfile la Antena Stars.

pamfile_0.jpg

Mădălina Pamfile are un trecut dureros. Fosta asistentă tv a fost părăsită de părinţii naturali şi înfiată de o altă familie pe când avea trei ani. La şapte ani, bruneta a aflat despre adopţie. Dacă copilăria a fost tristă, adolescenţa a fost marcată de u
Mădălina Pamfile nu vrea să dezvăluie identitatea iubitului, aşa că i-a pus un emoticon pe faţă
foto: arhivă personală

Mădălina Pamfile are un trecut dureros. Fosta asistentă tv a fost părăsită de părinţii naturali şi înfiată de o altă familie pe când avea trei ani. La şapte ani, bruneta a aflat despre adopţie. Dacă copilăria a fost tristă, adolescenţa a fost marcată de un episod care îi va rămâne mereu în memorie. Mădălina a fost violată la vârsta de 13 ani. Ulterior, la 18 ani, ea a primit şansa de a se angaja în televiziune, fiind pentru scurt timp asistenta lui Dan Capatos. Mădălina nu a rezistat prea mult în lumina reflectoarelor şi s-a retras. Au mai rămas memorabile apariţia ei în Playboy şi relaţia cu fostul primar al Capitalei, Radu Mazăre.

29345457_10213337219797330_1181594202_n.jpg

Madalina Pamfile
Mădălina Pamfile, mândră de burtica ei
Loading...