La doar câteva zile după debutul celui de-al patrulea sezon al emisiunii, au și început scandalurile între concurente. Cea mai vehementă dintre ele pare să fie Denisa Potecaru.


După trei sezoane ale emisiunii, producătorii au decis să facă o ediție în care cele mai apreciate foste concurente să se lupte din nou pentru premiul cel mare.  Azi, concurentele sunt tot mai înverșunate, și nu ratează nicio ocazie să se taxeze atunci când fac alegeri neinspirate. Prima care a sărit la atac a fost Denisa Potecaru, care a desființat ținuta Marisei. ”“Marisa, tot incropita ai ramas? (…) Rochia este foarte lesinata, ca persoana care o poarta, iar in picioare porti o pereche de sandale <fake>! (…) Sa fii castigatoare (n.r. referire la premiul I obtinut de Marisa in sezonul 2 al emisiunii) si sa arati asa …”, a mai spus Denisa. 

Denisa Potecaru a fost una dintre cele mai apreciate concurente, însă câți știu că în spatele ei se află nimeni alta decât sora ei mai mare, care este și designer. Raluca Potecaru a devenit celebră în urmă cu mai mulți ani, atunci când a fost supranumită ”ultima virgină din showbiz”. Între timp ea și-a întemeiat o familie și și-a deschis un atelier de croitorie foarte apreciat în rândul vedetelor. Astfel, cu siguranță Denisa a beneficiat de ajutorul ei în alegerea multor ținute care au adus aprecierea juriului. 

 

 
 
Loading...