După ce a colaborat cu David Bisbal, Andra a dat din nou lovitura cu o piesă la care au colaborat băieţii de la Fly Project. Aceasta se numeşte “Why” şi are toate șansele să devină hitul lunii august, după ce a înregistrat peste 3.5 milioane de vizualizări în primele 3 zile.


Noua piesă a Andrei s-a născut în studioul băieților de la Fly Project. Băieţii au produs hituri pentru nume de top din industria muzicală din România, cum ar fi Nicole Cherry, Raluka, Andreea Bălan, Anda Adam.

“Why”, cea mai nouă piesă a Andrei, a rupt gura târgului încă de la debut. Imediat după ce a fost postată pe Youtube, aproape 300.000 de oameni au văzut videoclipul în acelaşi timp. “Când a auzit-o prima oară i-a plăcut foarte mult, am înregistrat-o şi, când am ascultat-o împreună, am ştiut cu toţii că va fi un hit” ne-a declarat Tudor, Fly Project.

fly_project.jpg

fly project
Fly Project
foto: arhivă personală

 

Piesele produse de gaşca Fly Records au fost apreciate de-a lungul timpului în întreaga lume. “Never Give Up”, piesa Ralukăi, a fost numărul 1 în foarte multe topuri internaţionale. Cel mai nou hit Andra, “Why”, este piesa perfectă pentru cele mai frumoase apusuri de vară. “Recunosc, ne-au dat nişte lacrimi când am compus piesa asta, dar au fost cu folos”, a mai spus Tudor, Fly Project.   

 

Loading...