Teo Trandafir a stat de vorbă cu Click! şi am aflat astfel cine sunt cei doi bărbaţii din viaţa ei pe care i-ar vrea mai aproape şi pe care îi iubeşte la nebunie.


Săptămâna trecută, Teo Trandafir (48 de ani) a fost prezentă la avanpremiera filmului „Balerina”, pentru care şi-a împrumutat vocea unui personaj. Despre această experienţă, dar şi despre bărbaţii cu care ar lucra, vedeta Kanal D ne-a povestit, în exclusivitate! 

  • Click!: Tocmai ţi-ai împrumutat vocea pentru un personaj din animaţia „Balerina”. Cum a fost experienţa?

Teo Trandafir: A fost o nouă experienţă plăcută. Mi-am dorit de mult să fac acest lucru. Dublez pentru prima oara un personaj de desene animate în “Balerina”. Şi n-am ştiut că e atât de greu. Pentru că, imaginează-ţi, când te apuci de vorbit peste personaj, replica ta în limba română trebuie să fie exact peste cea în engleză. Pentru că trebuie să o mai lungeşti un pic. Şi o faci până iese.

  • Ce parere a avut fiica ta Maia?

A fost entuziasmată, a fost primul om căruia i-am spus. Mai ales că ea ştia că eu vreau să fac acest lucru. Îţi mărturisesc că este cea mai bună prietenă a mea şi că e singurul om căruia pot să-i spun orice.

  • Ce ţi-ai mai dori să faci anul acesta?

Mi-am dorit foarte mult să joc într-un film, pentru că serial am făcut deja (Teo a ajucat în “Pariu cu viaţa”, n.r.). Şi mi-a plăcut mult. Mi-ar plăcea mult să joc în regia lui Iura Luncaşu (“Inimă de ţigan”, “Pariu cu viaţa”, n.r)  într-un film de lung metraj, intr-o nebunie de-a lui, din capul lui deştept, fantastic şi luminos. Dacă ar fi să fac ceva aş vrea să joc într-un film de-al lui Iura Luncaşu. Conceput de el, scris de el.

  • Şi de ce nu-i spui?

În primul rând de ruşine, iar apoi lipsa mea de timp, pentru că tre să-i acorzi timp unui asemenea proiect. Gândeşte-te că dacă mă cheamă la 6, dimineaţa, m-a omorat, că poate îi trebuie omului un răsărit, sau poate trebuie să filmeze noaptea un apus. Iura este atât de imprevizibil încât trebuie să-i aparţii în totalitate. Şi în momentul ăla te abandonezi pe tine, în favoarea lui. Dacă vrei să faci, dacă nu…

  • Aţi avut discuţia asta?

Am avut, la un moment dat. Inteligenşa lui pe mine mă intimidează foarte tare. Dar am vorbit puţin cu Iura. Şi atunci când am vorbit, nu părea nemulţumit de mine ceea ce mie mi s-a părut uriaş.

  • Ştiu că ai mai vrea să lucrezi cu cineva. Ce ai zice dacă cei de la Kanal D te-ar trimite la Hollywood, pe platourile de filmare ale serialului “Tânăr şi neliniştit”…

Aş vrea măcar o dată să-l întâlnesc pe domnul Eric Braeden alias Victor Newman, să-l strâng în braţe. Să văd cum mai arată, pentru că omul a început să îmbătrânească.

 

Ce frumoasă e fetița lui Teo Trandafir! Vedeta e topită după Maia

teo_si_maia_1.jpg

teo trandafir maia
Teo Trandafir și fiica ei, Maia, prezente la avanpremiera filmului "Balerina"
Foto: Facebook/"Balerina"

Joi, 16 februarie, Teo Trandafir și-a adus fetița la anapremiera peliculei pentru care și-a împrumutat vocea pentru dublarea personajului Odette, o profesoară de dans. Maia a fost foarte încântată atunci când a aflat că mama ei își va împrumuta vocea pentru unul dintre personajele filmului.

La rândul ei, Teo este tare mândră de fiica ei care mai are puțin și o ajunge din urmă și a declarat că Maia este de altfel și cea mai bună prietenă a ei și că poate vorbi orice cu ea.

teo_si_maia_2.jpg

teo trandafir maia
Teo a spus de multe ori că este tare mândră de fiica ei
Foto: Gheorghe Chelu

Nu este prima dată când Teo își exprimă public iubirea față de fiica sa. Ea a mai afirmat și în cadrul emisiunii sale că au o relație mamă-fiică foarte strânsă, iar faptul că a adoptat-o nu a fost niciodată un impediment. "A fi un copil adoptat înseamnă să fii un copil adorat și foarte dorit. Vreau să mă fac ce e mami, adică minunată", a declarat Maia în cadrul unei emisiuni.

rogos_popa_teo.jpg

dana rogos dorian popa teo trandafir
Dana Rogoz, Dorian Popa și Teo Trandafir
Foto: Gheorghe Chelu

Teo și Maia au o relație cu adevărat specială. Prezentatoarea Tv are toate motivele să fie mândră de fetița ei care învață bine la școală și au întotdeauna discuții deschise. Teo a mărturisit că nu a pedepsit-o decât o singură dată, când nu i-a mai vorbit: "Mă supăr când îmi ascunde lucruri, dar o face pentru a mă proteja, însă eu trebuie să știu. Cel mai rău am pedepsit-o când nu am vorbit cu ea. A făcut lac de lacrimi. A plâns în genunchi și îmi cerea să-i arunc măcar o privire."

În ceea ce privește filmul "Balerina", Teo a mărturisit că a fost foarte bucuroasă să-și împrumute vocea pentru dublarea personajului Odette: ,,În copilărie, mi-am dorit să devin astronom. După care mi-am dorit să devin cântăreaţă, după care mi-am dat seama că nu am talent şi atunci mi-am dorit să devin ceea ce am şi devenit, şi anume filolog. «Balerina» e visul oricărui copil, acela de a pleca de niciunde şi a ajunge undeva, acolo unde şi-a propus.” Alături de ea, la dublaj participă și Dana Rogoz și Dorian Popa.

 
 
Loading...