După un weekend intens, în care au fost aleși câștigătorii primului sezon “Puterea Dragostei”, Bogdan Mocanu și Bianca Comanici, astăzi, la Kanal D, s-a dat startul celui de-al doilea sezon al show-ului matrimonial. Opt fete și opt băieți, aflați în căutarea dragostei adevărate s-au întâlnit astăzi, în Casa “Puterea Dragostei”, în prima ediție a noului sezon al show-ului prezentat de Andreea Mantea.


#Show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D, va fi difuzat șase zile pe săptămână, de luni pănă vineri, de la ora 11:00 și ora 17:00, și Galele săptămânale, în fiecare sâmbătă, de la ora 15:30.

Va prezentăm, mai jos, cine sunt noii concurenți. Din primul sezon, au reintrat în cursa căutării iubirii două fete și doi băieți: cei doi câștigători ai primului sezon, Bogdan și Bianca, și Jador și Mari.

“Pentru că ne-ați urmărit într-un număr extrem de mare, pentru că ne-ați fost alături și ați trăiți alături de concurențîi noștri fiecare emoție în parte, am revenit și cu sezonul doi. Am început al doilea sezon cu opt fete și opt băieți. În fiecare săptămâna, unul dintre concurenți va părăsi casă <Puterea dragostei>. Un alt concurent nou îi va lua locul. Dumneavoastră (n.r. telespectatorii) aveți un cuvânt important de spus prin intermediul voturilor, dumneavoastră ii puteți face favoriți, astfel încât să câștige 1500 de Euro pe săptămâna. Telespectatorii le pot oferi concurenților protecție atunci când este vorba despre eliminare”, a spus Andreea Mantea la debutul sezonului doi.

Cine sunt noii concurenți

FETE

Mădălina Mocan (Mădă) are  21 ani, este din Cluj-Napoca și lucrează ca funcționar administrativ la o firma de transport. Se descrie că fiind o fire sociabilă și încrezătoare. De la partenerul de viață își dorește să îi fie loial și să o respecte. Avertizează că nu i-ar putea ierta acestuia minciuna. 

madalina.jpg

Mădălina Mocan

Ligia Dolha (Ligi) are 27 ani, locuiește în Cluj-Napoca și e make-up artist. Spune despre ea că este o persoană hotărâtă, puternică, care mereu luptă pentru ceea ce își dorește. Ca orice tânără, visează să își găsească jumătatea, un bărbat cu care să împartă totul. “Înalt, inteligent și frumos”, așa ar trebui să fie, în linii mari, cel care îi va cuceri inima.  Ce nu acceptă Ligia este să fie înșelată.

ligia.jpg

Ligia Dolha

Mariana Susarenko are  27 ani și este absolventă de Jurnalism. În prezent activează ca model. Se descrie ca fiind o persoană comunicativă, generoasă și iertătoare. Își dorește ca bărbatul de care se va îndrăgosti să fie sincer în orice manifestare față de ea. În același timp, Mariana spune “Nu” violenței de orice fel. 

mariana.jpg

Mariana

Ionela Sozariu (Ella) are 23 ani, e născută în Oradea și locuiește în Cluj-Napoca. Activează în domeniul marketingului, lucrează pentru o firmă de construcțîi. Se autodescrie ca fiind o fire iubitoare și sociabilă. Tot ce își dorește de la un bărbat este ca acesta să o respecte și să o iubească pentru tot ceea ce reprezintă ea.

ella.jpg

Ella

Bianca Ioana  Micu (Bia) Are 21 ani, este din Breaza (Prahova), activează ca model și este studentă. Visează că bărbatul pe care îl va întâlni la “Puterea Dragostei” să fie inteligent, să aibă haz, să fie carismatic.  Își dorește să-și găsescă jumătatea și să se căsătorească. Spune că nu ar acceptă niciodată ca partenerul de viață să îi interzică să țină legătura cu familia ei.   

bia.jpg

Bia

Andreea – Claudia Pirui are 30 ani,  este asistent medical și voluntar.  Consideră că o căsnicie poate deveni minunată, dacă există înțelegere și respect între parteneri. Speră să se îndrăgostească în emisiune și își dorește ca bărbatul din viață ei să fie un om echilibrat.  Se consideră o persoană sinceră, încrezătoare. Și-ar dori să ajusteze modul in care face față presiunii, să își “stăpânească nervii”. Cel mai mare vis al ei este să aibă o familie fericită.

BĂIEȚI

Florin Rus este un muzician de 28 ani, din Oradea, care a venit la "Puterea Dragostei" hotărât să-și găsească sufletul pereche. Florin are și  un portret al celei care îi poate cuceri inima. Subliniază că această trebuie să fie înțelegătoare, frumoasă,  deloc geloasă, înalta, cu ochi albaștri.

florin.jpg

Florin Rus

Livian Nelson Pop are 23 ani și este din Cluj-Napoca. Speră să găsească în casă "Puterea Dragostei" o față frumoasă, dar mai ales loială. Tânărul știe care îi sunt atuurile pentru a cuceri domnișoarele și a-și ține adversarii la distanță.

livian.jpg

Livian

Andrei Poptelecan este din Cluj, are 28 ani și a venit în această emisiune pentru a-și găși jumătatea. Femeia la care visează trebuie să fie carismatică și mai ales loială, iar din punct de vedere fizic să fie, de preferat, înalta și brunetă. Se descrie că fiind un bărbat cu simțul umorului, dezinvolt și competitiv . 

andrei.jpg

Andrei

Alex Turcu este un tânăr însoțitor de bord, iar la cei 21 de ani știe exact ce-și dorește. Femeia la care visează trebuie să fie disciplinată, ordonată, încrezătoare în sine și optimistă. Nu tolerează femeile geloase, invidioase sau recalcitrante. Spune despre el că este sociabil, respectuos și încrezător.

 

Raju (Nae Adrian Constantin) este muzician, are 31 de ani și este din București. S-a încris la "Puterea Dragostei" hotărât să-și găsească jumătatea. Nu pune mare preț pe aspectul fizic; își dorește de la partenera de viață să fie inteligență și să-l iubească așa cum el iubește el muzică rap. 

 

Iulian Jucan este un tânăr hair-stylist de 21 de ani din București. Plin de energie și încrezător în puterea lui de seducție, speră să găsească în casă "Puterea Dragostei" o față care să fie exact opusul lui, o femeie calmă.

 

 

 

 
 
Loading...