Forfotă mare pentru cel de-al doilea sezon al show-ului „Ferma vedetelor”, care va începe în această primăvară, la PRO TV. Prezentatoarea Iulia Vântur este din nou gata de muncă, după o vacanţă de două luni petrecută în India, cu iubitul Salman Khan, iar concurenţii sunt aliniaţi la start. Noi vă spunem totul despre cei 10 temerari.


Şi anul acesta, PRO TV mizează pe show-ul „Ferma vedetelor”, în care mai multe celebrităţi sunt duse departe de lumea civilizată şi puse la treabă într-o fermă veche, fără internet şi telefoane. Iar dacă în primul sezon VIP-urile au fost “chinuite” la Cocani, în judeţul Dâmboviţa, acum concurenţii vor munci la căldurică, în Cipru (n.r. în această perioadă, temperaturile ating şi maxime de 19 grade Celsius). Nu pe ochi frumoşi, ci pe bani frumoşi. Fiecare va primi aproximativ 1.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs. După îndelungi tratative şi negocieri, s-au stabilit concurenţii care vor ajunge la coada vacii şi vor munci pe brânci la cules de măsline, iar Click! ţi-i prezintă, în premieră.

Este vorba despre solista de muzică populară Saveta Bogdan (69 de ani), solistele de muzică pop Sorana (32 de ani), ex-A.S.I.A., şi Ami (26 de ani), Anda Ghiţă (46 de ani), fostă participantă la MasterChef şi soacra lui Pitbull – Ionuţ Atodiresei, cântăreaţa Maria Constantin (27 de ani), alături de soţul ei, afaceristul Marcel Toader (51 de ani). Din grupul masculin îi amintim pe luptătorul K1 Benny Adegbuyi (30 de ani), vedeta de televiziune Mircea N. Stoian (48 de ani), actorul Octavian Strunilă (34 de ani), alias Stiven din “Inimă de ţigan” şi actorul Paul Ipate (30 de ani), cunoscut din reclamele la o firmă de telefonie mobilă, acum iubitul frumoasei Jojo (Cătălina Grama).

ferma-vedetelor.jpg

ferma vedetelor
Concurenţii de la "Ferma vedetelor", ediţia 2016

Cei zece au filmat deja câteva filmuleţe de promovare pentru viitoarea emisiune, au realizat şedinţe foto şi au fost instruiţi cum să se comporte departe de lumea civilizată, ba chiar au realizat şi o simulare în acest sens. Gaşca va pleca curând spre Cipru, iar filmările vor dura până la finalul lunii martie, când se va desemna şi câştigătorul.

Au «fugit» de la PRO TV ca să fie concurenţi la Antena 1

Şi la postul din Băneasa se pun în ordine show-urile care ne vor încânta în 2016. Cel de-al 9-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” va începe curând la Antena 1, iar cei 10 concurenţi sunt gata de transformări impresionante.

Aceştia sunt Anca Țurcașiu (45 de ani), Nicoleta Nucă (21 de ani), Feli Donose (28 de ani), Paula Chirilă (40 de ani), Theo Rose (18 ani), Liviu Teodorescu (23 de ani), Geørge (ex-Jorge, 33 de ani), Liviu Vârciu (34 de ani), Andrei Ștefănescu (33 de ani) și solistul Rareș Dragomir, fiul compozitorului Marcel Dragomir şi actualul soţ al vedetei TV Simona Bălănescu.

Inedit este că doi dintre concurenţi deveniseră în ultimii ani simboluri PRO TV, mai ales după ce au participat la “Vocea României”. Feli Donose a intrat în gaşca lui Smiley, la Hahaha production, iar Liviu Teodorescu în echipa lui Marius Moga, la DeMoga Music.

12-13-vedasdsaete-feli-si-liviu.jpg

Feli Donose şi Liviu Teodorescu vor participa la „Te cunosc de undeva!”

 

 

 

 
 
Loading...