Ediția de sâmbătă, 8 mai, de la Te cunosc de undeva! a venit cu o gală mult așteptată, având în vedere că show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și-a desemnat finaliștii celui de-al 16-lea sezon al transformărilor, într-o seară cu o tematică emoţionantă – Nemuritorii.


După 13 săptămâni în care au jucat tot atâtea personaje, care mai de care mai spectaculoase, Ruleta le va oferi în această seară ultima şansă de calificare în marea finală de săptămâna viitoare.

Pepe, marele câștigător al semifinalei

Lui Pepe, semifinala i-a adus poate cea mai mare voce masculină pe care a avut-o România – Aurelian Andreescu. „Am un personaj greu, mai mult decât dorit. Bucurie mai mare nu aş fi putut să am! Din punctul meu de vedere, este cel mai iubit personaj pe care l-aş fi putut avea, dar totodată este şi cel mai dificil în ceea ce priveşte vocea. Este genul acela de personaj care oricât de greu ţi s-ar părea, ţi-l doreşti; ţi-e frică de el, dar ţi-l doreşti”, a declarat artistul.

Această transformare i-a adus lui Pepe și victoria în semifinală, el fiind marele câștigător al ediției cu numărul 14. Piesa „Oameni” a reușit să emoționeze publicul, dar și jurații, momentul lui Pepe fiind unul plin de emoție. 

Pepe a câștigat gala cu numărul XIV cu 48 de puncte. Concurentul a reușit să câștige mai multe ediții de-al lungul noului sezon „Te cunosc de undeva!", însă tranformarea din aceasta seară s-a numărat printre cele mai bune ale sale.

Te cunosc de undeva, finaliştii celui de-al 16-lea sezon

În urma momentelor ediției cu numărul 14 și a clasamentului, au fost aleși și finaliștii care se vor duela pentru marele premiu. Pepe, Raluka şi Ana, Radu Bănica, Romică şi Adriana şi Liviu şi Andrei sunt cei care vor duce în finală transformările la un alt nivel.

 
 
Loading...