Noul sezon al emisiunii „Insula Iubirii” urmează să debuteze pe micile ecrane în curând, promițând să uimească din nou prin ușurința cu care cuplurile care și-au jurat dragoste veșnică înainte de a ajunge în resorturile din Thailanda dau iubirea „de acasă” pe aventura oferită de către ispite pe durata show-ului. Iată care sunt primele 3 ispite ce apar în sezonul 5!


„Insula Iubirii” revine pe micile ecrane cu sezonul 5, iar telespectatorii au fost extrem de curioși, încă de când sezonul 4 s-a încheiat, cine va juca rolul de ispită în noua ediție a show-ului. Sezonul trecut s-a speculat că unul dintre concurenți va fi cel care se va transforma în ispită, producătorii emisiunii oferindu-i această șansă lui Ionuț Gojman, fostul partener al Mirelei, după ce el și-a prezentat interesul în nenumărate rânduri în acest sens.

ionut_nicoleta_insula_iubirii.jpg

Ionuț Gojman și Nicoleta vor participa în sezonul 5 al emisiunii „Insula Iubirii” pe post de ispite
Foto: Captură Antena 1

Cine sunt ispitele sezonului 5 „Insula Iubirii”

Deși realizatorii emisiunii nu au confirmat încă decizia, aceștia au filmat câteva promo-uri pentru noul sezon, în care apare fostul concurent pe post de ispită. Așadar, primul care va putea fi văzut pe micile ecrane încercând să le ispitească pe noile concurente va putea fi Ionuț! 

Filmat acum un an, tot în Thailanda, noul sezon se anunță a fi cel puțin la fel de controversat ca primul. Până când va putea fi urmărit pe TV, au fost deja dezvăluite cel puțin două dintre ispitele care vor testa relațiile în sezonul 5: două masculine și una feminină. Tot în sezonul anterior a fost confirmat și faptul că ispita Mircea va reveni și în acest an, în aceeași poziție.

Acesta apare într-unul din filmulețele de prezentare ale emisiunii, așa că „postul” lui este asigurat și ocupat! De asemenea, și una dintre ispitele feminine a fost dezvăluită. Nicoleta, cea care a încercat să-l seducă pe Ionuț Gojman în sezonul 4, se va întoarce și ea în sezonul 5, de data aceasta pe aceeași poziție precum fosta ei „pradă”. 

 
 
Loading...