"Bravo, ai stil!" dovedește că este o competiție plină de surprize. Când telespectatorii întrezăreau finalul emisiunii, iată că producătorii le-au oferit alte motive de a sta cu ochii pe Kanal D, în fiecare după-amiază din cursul săptămânii, dar și în gala de sâmbătă. În concurs au apărut concurente noi, al treilea val, dacă ar fi să ne luăm după momentul în care au intrat primele fete, în luna ianuarie, și cel în care au mai intrat câteva, în martie.


Mai multe fete dornice de afirmare au luat în calcul ideea de a fi concurente în cel de-al doilea sezon "Bravo, ai stil!", dar doar câteva sunt norocoasele. Vechile competitoare, Adela, Marisa, Denisa, Andreea și Andra, nu au fost prea încântate să le vadă pe cele care aspiră la titlul de "cea mai stilată femeie din România", ba chiar s-au contrat destul de dur cu ele.

Sofia, 25 de ani, Chișinău

sofia.jpg

sofia bravo ai stil
Sofia
Foto: Instagram

 

Sofia are 25 de ani, s-a născut în Chișinău, dar locuiește în București. A absolvit Facultatea de Jurnalism, are foarte mulţi prieteni şi este foarte populară în oraşul său natal. O caracterizează stilurile minimalist și elegant. Este o fire puternică, încrezătoare şi foarte ambiţioasă. Își dorește să dobândească succesul în viaţă prin forţe proprii.

Otilia, 18 ani, București

otilia.jpg

otilia bravo ai stil
Otilia
Foto: Kanal D

 

Dacă până acum, Denisa era mezina competiției, iată că încă o fată de 18 ani a intrat în concurs. Este vorba despre Otilia, din București, elevă a Liceului de Muzică "George Enescu", specializarea pian-canto. Se laudă cu o garderobă impresionantă şi spune că banii nu sunt niciodată suficienţi atunci când vine vorba despre cumpărături. Visul ei este să demonstreze că are stil şi să câştige "Bravo, ai stil!".

Mihaela, 25 de ani, București

mihaela.jpg

mihaela bravo ai stil
Mihaela
Foto: Kanal D

 

Mihaela are 25 de ani, este din București și a absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, dar și Masterul de Consultanță în Afaceri. O caracterizează stilul minimalist şi spune despre ea că pune foarte mult accent pe preţiozitatea materialelor. O inspiră designerii italieni şi cei americani, asta deşi abordarea lor este diferită. Spune despre ea că este o tipă darnică, egocentristă şi modestă.

Ștefana, 19 ani, Sibiu

stefana.jpg

stefana bravo ai stil
Ștefana
Foto: Instagram

 

Ștefana are 19 ani, este din Sibiu, dar locuiește în București, unde este studentă la Academia de Studii Economice din Bucureşti, specializarea marketing. Spune despre stilul ei că este unul elegant, dar deseori îi place să iasă din tipare abordând ţinute extravagante. Are un blog de modă, este o fire curajoasă, ambiţioasă, spontană şi foarte deschisă.

Irina, 28 de ani, Galați

irina.jpg

irina bravo ai stil
Irina
Foto: Kanal D

 

Irina are 28 de ani, este din Galați, dar locuiește în București. Este antreprenor, are un stil șic, sexy, iar uneori avangardist. Este ambițioasă, spontană, prietenoasă și foarte generoasă. Îi place să facă sport, duce o viață sănătoasă, iar shoppingul este pură pasiune pentru ea.

Bianca, 20 de ani, Galați

bianca.jpg

bianca bravo ai stil
Bianca
Foto: Instagram

 

Bianca are 20 de ani, s-a născut în Galați, dar trăiește în București, unde studiază Economia Tursimului Intern și Internațional. Are un stil cameleonic. Îşi adaptează ţinutele în funcţie de tematica evenimentului la care participă. O zi perfectă include neapărat o sesiune de shopping.

vechi_concurente.jpg

bravo ai stil
Veteranele competiției
Foto: Instagram

 

 

 

 
 
Loading...