În timp ce Andreea Mantea se pregăteşte să-i ocupe scaunul la "Te vreau lângă mine", din 20 august, Bianca Drăguşanu se bucură de vacanţe luxoase şi de ieşiri cu prietenii. Blonda se ocupă şi de atelierul ei de croitorie şi în timp ce selctează materialele pentru modelele ei de rochii, triază şi ofertele de muncă. De când a plecat de la Kanal d, blonda nu a dus lipsă de noi propuneri în televiziune, dar nu a bătut deocamdată palma cu nimeni.


Bianca Drăguşanu a rămas de două săptămâni fără emisiune, dar nu se plânge, căci propunerile televiziunilor au început din nou să curgă. Blondina a refuzat însă un contract cu Antena 1. Ea ar fi fost cooptată în echipa vedetelor pentru noul sezon "Asia Expres". 

După ce primul sezon al show-ului  s-a filmat în Vietnam, Cambodgia, Laos şi Thailanda, se pare că de data asta producătorii s-au gândit pentru o nouă serie de aventuri, dar în India. Astfel, odată cu această nouă destinaţie e şi numele show-ului va deveni „India Express“.

Încântată şi nu prea de ofertă, Bianca a analizat-o pe toate părţile, dar a ajuns la concluzia că nu o poate onora nici măcar pentru un onorariu fabulos. "Bianca este obişnuită cu un anumit stil de viaţă şi îşi cunoaşte foarte bine limitele. Ştie că nu ar putea face faţă într-un format de acaest gem, de tip reality-show. De aceea a şi refuzat. În plus, ea nu vrea statut de concurentă sau de invitată la emisiuni. Dacă îşi dorea acest lucru, putea să rămână sub contract cu cei de la Kanal d, dar a preferat să-şi încheie toate socotelile cu ei", au declarat pentru Click! surse din anturajul vedetei.

Bianca Drăguşanu a fost gazda te vreau lângă mine din toamna anului trecut, după ce Gabriela Cristea, titulara postului a intrat în concediu de creştere copil. Blonda avea contract până la finele acestui an, dar idila cu Tristan Tate şi expunerea media cu milionarul englez nu a fost pe placul şefilor ei, care au preferat să o înlocuiască cu veterana Andreea Mantea.   
 

 
 
Loading...