Momente de tensiune maximă a Masterchef. Joi seara vom avea parte de un schimb de replici tăios între una dintre concurente şi invitaţii surpriză. Raluca Podea, concurentă în show-ul de la pro Tv, va da ochii cu Brigitte şi Florin Pastramă, soţul brunetei fiind fostul ei iubit.


 

În ediția din această seară, emoțiile și conflictele ating cote înalte când în bucătăria MasterChef vor sosi Florin și Brigitte Pastramă, care le vor cere concurenților să gătească pentru ei. De cum îi vede Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin, se aprinde şi refuză categoric să le prepare ceva. Blodina chiar ameninţă că le va pune otravă în mâncareRaluca Podea a fost părăsită de Florin Pastramă după ce el a participat la Fermă şi s-a îndrăgostit de Brigitte. Acum, soţ şi soţie, fosta doamnă Năstase şi Florin Pastramă fac afaceri împreună, relaţia lor fiind una consolidată. Deşi sunt un cuplu sudat, Raluca Podea va reuşi să le strice liniştea şi armonia în familie. 

Masterchef, lider de audienţă  

Noul format al concursului culinar de la Pro Tv, cu reguli menite să-i provoace pe concurenţi şi cu un juriu de excepţie, din care fac parte chef Joseph Hadad, Silviu Chelaru şi Cosmin Tudoran, a prins la public, astfel că emisiunea a devenit lider de audienţă pe toate segmentele de public.   

Competiția a devenit din ce în ce mai dură, iar concurenții au demonstrat că sunt pregătiți de orice provocare pentru a câștiga imunitatea și a-și asigura un loc în următoarele etape. Acest lucru i-a ţinut se pare şi pe telespectatori în faţa micilor ecrane. După o primă probă în care au gătit în perechi, doar patru concurenți au reușit să ajungă în lupta finală pentru imunitate: aceea de a găti într-un timp limitat cu doar câteva ingrediente și ustensile, alese de jurați!  

alina_gologan_si_juratii.jpg

alina gologan masterchef
Alina Gologan, la Masterchef
foto: Pro Tv

Alina, Diana, Cezar și Ionuț au devenit din colegi adversari și au vrut să demonstreze că merită încrederea juraților. Influencer-ul Alina Gologan a reușit să emoționeze prin preparatul gătit cu gândul la mama ei, a impresionat cu aroma din farfurie și a obținut prima insignă a imunității. Locul doi a fost ocupat de Diana, care va avea un avantaj în proba de joi seară.

MasterChef a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 6.2 puncte de rating și 23.9% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 2.9 puncte de rating și 11.1% share.

 

 

Citeşte şi:

 

EXCLUSIV Ce tristă e iubita lui Florin Pastramă de când a fost părăsită pentru Brigitte! Unde am surprins-o pe Raluca Podea

EXCLUSIV Ce a câștigat Raluca Podea după ce l-a pierdut pe Pastramă. Va apărea într-un show la PRO TV

 

 

 

 
 
Loading...